Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatal fiúnak mennyire vonzó lehetőség egy szűz lánnyal együtt lenni?
Ő már tapasztaltabb, nem az első alkalma lenne, és van egy lány, akivel alakulgat valami.
A lány viszont szűz és tapasztalatlan, tudatlan, mit hogy is kéne. És lehet fájni is fog neki, meg vérezni fog...ez a fiúban milyen érzéseket kelt? Nem megy el a kedve?
Tegyük hozzá,hogy a fiú lehet hogy csak egy menetet akarna, semmi komolyat, mert nem is volt még párkapcsolata soha. És ilyen mentalitással állna ehhez a szituációhoz.
Magabiztos, helyes rosszfiú.
Én ugyanígy voltam lányként, csak azzal a különbséggel, hogy már felnőtt voltam, nem voltam naiv, nem akartam tőle kapcsolatot, de semmit. Kémia volt köztünk, óriási, szexelni akartam. Ő meg tapasztalt volt és szenvedélyes. Jó volt. Minimálisan fájt csak, nem véreztem.
Utána akartam volna folytatni a szexet (csak szexet), de ő gyártott oda problémát, ahol nem volt, elkezdett kínlódni, eljátszani, hogy nem akarja de azért még flörtölt velem stb.
Elegem lett. Megbántott, de nem azzal, hogy nem akarta folytatni, hanem hogy ezt paraszt módon közölte. Ő nem tudta kezelni. Volt egy utolsó szenvedélyes csókunk aztán viszlát.
Tanulság: magaddal legyél tisztában. Az emberek azt gondolják sokszor, hogy egy szűz lány egyenlő egy szende naiv lánnyal. Én egyik sem voltam, nem ez volt a szüzességem oka, nem kellett félteni. Az érzéseimmel is tisztában voltam.
Ha kellő önismereted van, akkor remélhetőleg tudod kezelni. És ne várj el tőle semmit.
"Magabiztos, helyes rosszfiú"
Te is szűz vagy meg ő is.. de hohy lehet magabiztos es eoaszfiu az aki meg novsl sem volt? Xdd
Ez valami vicc..
Ki mondta hogy a fiú is szűz?
Elolvastad amit a kérdés alá írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!