Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más párja is (férfi) ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más párja is (férfi) ilyen cuki nyuszi, mikor kettesben vagytok?

Figyelt kérdés

Az én barátom egy nagyon objektív, komoly, határozott, éleseszű, férfias karakter, velem azonban néha borzasztó édi üzemmódba is tud kapcsolni, amit csak én tudok vele kapcsolatban. Kívülállók számára biztos vagyok benne, hogy el nem tudnák képzelni róla. Van egyfajta nyuszi-nyelvezetünk is, amit csak egymás között használunk, de néha már dedó szinten 😂

Akinek szintén külsőre kemény karakterű barátja van, azzal kettesben ugyanúgy elő tud jönni egy cuki-muki énje is? Számomra szórakoztató ez a kontraszt és nagyon szeretem, mert azt jelenti, hogy előttem megnyílik érzelmileg is.

Másnak is a komoly párja az otthon falai között nyuszika is tud lenni? Lehet, hülye kérdés, de mivel nem látok bele mások magánéletébe, így nem tudom, kinél hogy megy :-)

32N

39F

2023. máj. 15. 09:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen általános, hogy más oldalát is látjuk a párunknak mint bárki más. Épp ezért van az, hogy vannak akikről el nem tudjuk képzelni, ezzel a természettel hogy tudja bárki is elviselni egy kapcsolatban. Hát így. Mert ő teljesen más oldalát is ismeri mint mindenki más.
2023. máj. 15. 12:46
 12/12 A kérdező kommentje:
végülis igaz
2023. máj. 15. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!