Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez az "èrzès" ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az "èrzès" ?

Figyelt kérdés

Most először èrzem azt hogy egy férfit úgy szeretek ahogyan van. Még a "hibái" is elképesztően tetszenek, mert attól ő aki és ez nekem hihetetlen módon szimpatikus.

Nem tudom megmagyarázni, de soha nem kedveltem a hisztis pasikat, viszont ő valamiért kivètel mert pont ezt szeretem benne, olyan cuki.

Ti hogyan tudnátok ezt megmagyarázni ? Ez nem szerelem, hanem valami sokkal több...

2023. máj. 11. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Ez egy másolt érzés, amit más után próbálsz másolni, azért visszataszítóan émelyitő:D Mert nincs az írásod mögött valós érzelmi töltet, ami azonnal átjönne, ha nem csak utánozni próbálnád:DD
2023. máj. 11. 21:47
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
1+Látod nem mindegy hogy valaki érzi is az adott érzést, vagy csak sziruposan próbálja előadni:D
2023. máj. 11. 21:48
 3/8 A kérdező kommentje:

Ne haragudj kedves első!

Mi az hogy másolt èrzès? Hogy lehet egy èrzèst másolni?

Ezt èn èrzem nem másolom!

Másolni az okiratokat szoktàk!

Elképesztő butasàgot írtál szerintem, már ne is haragudj!

2023. máj. 11. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Elvakítanak az érzelmek,mert fullra szerelmes lettél... Ami tök szép,de azért vigyázz a szívedre! 😊
2023. máj. 11. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, és ismered is?
2023. máj. 11. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Később pont ugyan ez fog az agyadra menni benne.
2023. máj. 11. 22:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet belém vagy szerelmes?
2023. máj. 11. 23:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A jég szívet is valami megtudja olvasztani, olykor pont olyan akire a legkevesbe szamitanal.
2023. máj. 12. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!