Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit érezhet a férfi? Szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet a férfi? Szerelmes vagy csak szexre kellek?

Figyelt kérdés
Adott egy idősebb férfi 50+-os, én 20-al vagyok fiatalabb. jelenleg nem házas(korábbi házasságai fiatalabb nők voltak), én viszont igen, amit tud is. Naponta találkozunk, munkahelyi helyzetben, és hónapok óta "próbálkozik", amióta ismerem. Értem ez alatt, hogy közelemben van, mindenféle sztorival "kápráztat', humorizál is, és olykor kedveskedik is pl.édességgel. Sok régi párkapcsolatait is elmesélte, kérés nélkül, negatív dolgait is. Szerelmet ugyan nem vallott, de szexuális utalásai voltak már rejtetten, én viszont konkrétan nem adtam zöld utat. Viszont elég változékony természet, van olyan alkalom, hogy kerül, bár ez ritka.

2023. ápr. 7. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Te találkozol vele minden nap! Mi honnan tudjuk? Komolyabb kapcsolat nem valószínű ekkora korkülönbség esetén.
2023. ápr. 7. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Csak a puncid kell neki.
2023. ápr. 7. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Szexet akar csak.
2023. ápr. 7. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem biztos, hogy csak a puncid vonzza.

Nekem is van hasonló korral fiatalabb lány, akivel el tudnám képzelni a hosszú távú kapcsolatot, párkapcsolatot.

2023. ápr. 7. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogyha házas vagy, akkor miért érdekel mit akar, neked el kéne küldeni melegebb éghajlatra.
2023. ápr. 7. 19:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Férjnél vagy, akkor miért érdekes a sztori?
2023. ápr. 7. 19:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Nyilván azért, mert elég rossz a házasságom, és persze nem közömbös számomra sem a férfi.
2023. ápr. 7. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Lol, akkor el kéne válni.

Nem miatta, hanem azért, mert nem működik.

Mi értelme van annak, hogy megfektett, szerető leszel? Vagy tételezzük fel beléd szeret, de te nem válsz el. Mi értelme van az egésznek?

2023. ápr. 7. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Akármit is érezhet,szexuális vonzalomtól a szerelmen át tényleg bármit!Viszont ez ennyi infóból nem derül ki.

Biztos az lenne,ha randira hívna.Ott megismerkednétek és minden haladna tovább a maga útján.Persze nyilván a házasságodat illető szálakat muszáj lenne elvarrnod,mert az színtiszta csalás és bonyodalom...ami senkinek sem jó hosszú távon.

Abba gondolj bele,miért vonz az illető?Azért,mert figyelmet kapsz tőle,vagy mert érezni kezdtél iránta?

2023. ápr. 7. 20:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!