Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért viselkedik így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Hónapokig, minden egyes alkalommal, amikor átnyújtottam a srácnak egy tollat vagy egy könyvet pl. úgy vette el hogy megérintette a kezem vagy végig simította az ujjaimat. Először azt hittem, hogy csak véletlen, ezért nem reagáltam rá. Aztán kezdett leesni, amikor észrevettem, hogy más jeleket is ad, hogy közeledni próbál vagy teszteli, hogy tetszik-e nekem. Félénk vagyok, nem tudtam, hogy hogyan kezdjek el vele beszélgetni. Ezért írtam neki messengeren, amire csak másnap válaszolt. Az utolsó üzenetemre vissza sem írt csak megnézte. Elkéstem és már nem érdeklem vagy csak szórakozott és soha nem is tetszettem neki? L/24
2023. máj. 9. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak szórakozott veled.
2023. máj. 9. 21:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Maskor elobb kell lepni, estudtara adni, ha egyebkent szimpatikus
2023. máj. 9. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, mintha én írtam volna. Velem is csinálta ezt egy srác. Mai napig nem tudom, hogy tetszettem neki, csak valamiért meggondolta magát, vagy félreértettem.
2023. máj. 10. 09:44
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 kiderült, hogy van barátnője...nagyon fair játék volt ez így.
2023. máj. 10. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!