Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit gondolhat rólam?
Röviden: régi nagy szerelem, de akkoriban nem kellettem neki, csak ideig kavargattunk, én szerelmes voltam belé. Tavaly egy szakításom utàn felkerestem, nagyon nyitott volt felém, hónapokig hosszakat beszélgettünk, de nem hívott el találkozni. Pedig iszonyat hosszakat beszélgettünk. Nyilvàn ezt meguntam, ő egyébként nagyon meghízott, elhagyta magát az évek alatt. Én nőies lettem, edzett, érettebb mint az akkori tini önmagam. Amikor elengedtem a vele való dolgokat, pont akkor próbàlt flörtölgetni, Olyanokat csinàlt , hogy hajnalban a képeimet lájkolgatta, most pedig feltűnt megint és kérdezgetett x y dologról. Persze nekem már nem kell ez az egész, arra se volt képes hogy elhívjon, de gondolom az egója viszi és azt gondolta én még most is szánnék rá időt és érdeklődést…
Vajon mit gondolhat rólam? Lájkolgat, de amúgy nem csinál semmit. Tetszhetek neki, csak épp, akkor miért nem lépett felém? Egy éve van ez a helyzet
Vagy csak egoobostnak lennék jó?
Kíváncsi vagyok hány kérdést nyitsz még erről a témáról. Hol ffinek, hol nőnek beállítva magad.
Nem unod még?
Szerintem simán pincsinek néz aki körbeugrálja
Vagy sültgalambnak
De lehet önmagával is baja van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!