Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat ez alapján rólam? Ettől még lehet hogy utál?
Van egy férfi kollégám, akivel az évek alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz, mindig kereste a társaságom, érdeklődött irántam, nagyon jól összebarátkoztunk. Problémás helyzetekben mindig számíthattam rá. Egy kicsit túlreagálva egyik vitánkat később összevesztünk és azóta sem kereste egyikőnk se a másikat, ő bántott meg, de nem szól hozzám, csak néz. A legutóbb volt egy ünnepségünk ahol én is felléptem szóval elegánsan felöltöztem, szép sminket felraktam és mondhatni jól néztem ki. Ahogy néztem hogy ki jött el, észrevettem hogy az említett férfi áll az öltözőnél és hosszasan az arcomat nézi, még akkor is mikor látta hogy látom. Aztán az előadádnak is csak azt a részét nézte ahol én szerepeltem, utána eltűnt.
Máskor is észrevettem már, hogy szeme sarkából méreget és ha odanézek elkapja a tekintetét, a többi kolléga mondja, hogy kérdezget rólam, gyűjti az infókat, h velem mi van. Azon is kaptam már rajta hogy hátrafordult utánam. Ha nem akar békülni, akkor miért néz lépten nyomon?
ovódás szint...
menj oda és beszélj vele
1# egyetértek, elpazarultunk életünkből 20mp-et
Kérdező ez tini kategória, vagy inkább ovis szint.
KOMMUNIKÁCIÓ!
Odamész hozzá, kinyitod a szád és megkérdezed tőle, hogy mi van. Csak ne úgy, ahogy itt leírtad, ha nem akarod, hogy kiröhögjön.
Vagy álmodozhatsz tovabbra is arról 50lépés távolságból, hogy te vagy élete szerelme, mert rádnézett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!