Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz, a szerelem? 20/F
Figyelt kérdés
Sosem tudtam mi a helyes döntés, de most nem tudok elengedni valakit. Az utóbbi időben sokkal magabiztosabb lettem, de ha ezzel a lánnyal beszélek meglátszik, hogy izgulok. 2 éve ismerem, szerintem tudja, hogy tetszik nekem, de eddig csak azért kosarazott ki, mert alakult neki valakivel még 1 éve, ezt is barátnője mondta. Most viszont sokszor beszélek vele, meg chatelek is vele. Nem nyomulok, de ha találkozunk és van időnk mindig odamegyek hozzá,mivel egy vonattal járunk. Szerintetekm, lehet még valami? Friendzone kérdéses, mert nem vagyunk jó barátok, csak jót tudunk dumálni és ha van valami akkor én is meg ő is szokott írni, ha segítség kell egyetemen valamibe. Utóbbi időben szokásosnál is viccesebb voltam, konkrétan mintha egy standup-os vált volna belőlem.
Volt egy lánybarátom, aki tini korában nagyon szerelmes volt egy zsiványképű srácba és engem kérdezett folyton, hogy miket írjon neki, hogy végre felfigyeljen rá a srác. A srác viszont csak szórakozott vele, meg ugye ágyba akarta vinni, de nem sikerült.
Aztán eltelt egy év körülbelül és fordult a kocka, a lány már rég elfelejtette a srácot, már egy ideje másba volt szerelmes, amikorra a zsivány srác beleszeretett és szinte csicskába lement, hogy megszerezze a lányt. A lány viszont akkorra már csak nevetett rajta, úgyhogy meg van ez fordított helyzetben is. :D
2023. máj. 19. 18:25
22/30 A kérdező kommentje:
Jó engem már nem is érdekel, tök mindegy mit csinálok.
2023. máj. 19. 19:51
23/30 anonim válasza:
Kesergés helyett inkább kezdj el foglalkozni a céljaiddal. Máris itt a nyár, azt meg élvezd. Bulizz, csajozz. Melózol valamit nyáron?
2023. máj. 19. 20:55
24/30 A kérdező kommentje:
Igen , de én nem értem ezek, hogy jönnek ide. Tanulok , melózok, minden van. Hollandiába megyek animátornak, na és? Mit változtat? Vannak céljaim, teszek is értük, startup ban is részt veszek.
2023. máj. 19. 21:32
25/30 anonim válasza:
Na, ez tök jó, kiváló alkalom mindegyik, hogy becsajozz és elfelejtsd végre ezt a lányt. Sok sikert!
2023. máj. 19. 21:35
26/30 A kérdező kommentje:
JAAAA , csak az lényeg, hogy be "csajozzon" az ember... az nem lényeg ,hogy kivel... ÉS, ha nem lesz olyan lány akivel meglenne a "kémia" a közös hang? Amúgy sem ismerem még az ottani kultúrát, hátáránnyal indulnék.
2023. máj. 19. 22:00
27/30 anonim válasza:
Figyu veszett fejsze nyele.
Ez már nem fog menni, engedd el.
2023. máj. 20. 06:06
28/30 anonim válasza:
Én is ilyen idióta szerelmes voltam. 40 éves korodban sajnálni fogod az elvesztegetett fiatal éveket.
2023. máj. 20. 07:34
29/30 A kérdező kommentje:
Mit vesztegettem el? Eljárok bulizni, utazgatok, minden. Minden amit lehet, kint vagyok a kocsmába havi 1-2x. Beleszerettem ebbe a csajba, de már nem érdekes, mert azon a tényen nem változtat, hogy semelyik másik csaj se jött össze soha, és nem érdeklem a lányokat. De attól még sztem nem megoldás fűvel fával kefélni, az nem fiatalság, az nem jó emlék, becserélnék 600x szexet 1 olyan alkalomra amikor együtt beszélgethetek egy lánnyal a naplementéig, és megértjük egymást.
2023. máj. 20. 12:17
30/30 anonim válasza:
"becserélnék 600x szexet 1 olyan alkalomra amikor együtt beszélgethetek egy lánnyal a naplementéig, és megértjük egymást."
Ez bármelyik életkorban eljöhet. Lehet, hogy majd melóhelyen ismered meg a szerelmedet. Lehet, hogy nem 20, hanem 25 éves korodban jön el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!