Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz, a szerelem? 20/F
Figyelt kérdés
Sosem tudtam mi a helyes döntés, de most nem tudok elengedni valakit. Az utóbbi időben sokkal magabiztosabb lettem, de ha ezzel a lánnyal beszélek meglátszik, hogy izgulok. 2 éve ismerem, szerintem tudja, hogy tetszik nekem, de eddig csak azért kosarazott ki, mert alakult neki valakivel még 1 éve, ezt is barátnője mondta. Most viszont sokszor beszélek vele, meg chatelek is vele. Nem nyomulok, de ha találkozunk és van időnk mindig odamegyek hozzá,mivel egy vonattal járunk. Szerintetekm, lehet még valami? Friendzone kérdéses, mert nem vagyunk jó barátok, csak jót tudunk dumálni és ha van valami akkor én is meg ő is szokott írni, ha segítség kell egyetemen valamibe. Utóbbi időben szokásosnál is viccesebb voltam, konkrétan mintha egy standup-os vált volna belőlem.
A barátnőjét is megkérdezheted, ha jóban vagy vele, hogy neki mi a véleménye, mert nem akarod direkt kérdéssel elcseszni a haverságotokat.
Aztán lehet, hogy majd vele jössz össze. xD
2023. máj. 10. 16:14
12/30 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a barátnőjét, nagyon korrekt volt. Jó hír: nincs barátja és nem is alakul senkivel; Rossz hír: Semmiképp nem akar tőlem többet barátságnál. Szóval valószínűleg nem beszélek vele többet, ha nem muszáj.
2023. máj. 10. 22:22
13/30 anonim válasza:
Hát, igen, így érnek véget a fiú-lány barátságok. Ezt már magadtól is levehetted volna az eddigi kapcsolatotokból, mármint, hogy nem akar tőled semmit.
"Jó hír: nincs barátja és nem is alakul senkivel;" Ez csak akkor lenne jó hír, ha akarna tőled valamit. De így még csak nem is hír. Valószínűleg ő is szeret valakit, aki xarik a fejére, így szokott ez lenni. Éljenek a szerelmi háromszögek, vagy inkább sokszögek!
2023. máj. 19. 12:45
14/30 A kérdező kommentje:
Úgyanúgy beszél velem, szóval nem ért véget semmi, de nem is voltunk annyira jó barátok
2023. máj. 19. 15:24
15/30 anonim válasza:
Te mondtad, ebből gondoltam: "Szóval valószínűleg nem beszélek vele többet, ha nem muszáj."
2023. máj. 19. 15:33
16/30 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy sokkal korábban sokkal dgyértelműbben (férfiasabban, bocs) kellett volna meghívni egy fagyira, hogy kiderüljön, hogy A vagy B.
A sokszor a "pont véletlenül én is erre jártam" tipusú beszélgetésekből soha nem ledz semmi.
A másik, hogy a lányok se szeretik ezt a totojászást. Egyértelműen el kell hívni valahova.
2023. máj. 19. 15:48
17/30 anonim válasza:
Igen, ez kicsit ovis módszer, hogy kérdezzük meg a barátnőjét, dehát kérdező nem egy bátor fiatalember. De majd 40 éves korára belejön.
Anyósom is mindig azt mondja apósomnak, hogy "ha én nem veszlek férjül, soha nem kérted volna meg a kezem!". 😂
Kérdezőt is majd felcsípi valami határozott lány.
2023. máj. 19. 16:27
18/30 anonim válasza:
Szereted a csajt, cimbora? Nyugi, majd elmúlik!
2023. máj. 19. 16:29
19/30 anonim válasza:
Jó stratégia lenne, hogy ha most lexarnád egy pár hónapig, úgyis jönnek a vizsgák, aztán nyári meló, bulik, nyaralás. A vizsgák miatt se keresd. Csak akkor engedd fel szobára, ha dugni akar.
2023. máj. 19. 16:53
20/30 A kérdező kommentje:
Nem akarom elveszteni, ezért mostmár csak barátként tekintek rá. De anno megrpóbáltam elhivni valahova és nem jött el, szóval csak azthittem változott valami 1 év alatt, meg hát volt is neki alakulóba akkor. Én akartam vele beszélni erről, de fölösleges, ha úgyis tudom ,hogy mindegy, nem volt nehéz megkérdezni a barátnőjét, korrekt volt, segített.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!