Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem vissza akar kapni? Vagy csak bosszú?
Szakítottunk exemmel, 3 évig voltunk együtt, ebből 2,5 évet egyutt laktunk.
Szakítottunk februárban, én elkezdtem egy lánnyal kavarni, akiről tudomása is van, Ő is kavart mással közben. Tartottuk a kapcsolatot valamennyire, ki hogy van, vagy csak szimplán küldtünk egymásnak valami videót/ képeket. A héten találkoztunk átmentem hozzá kétszer, mivel van egy közös kutyánk, illetve maradt még nála cuccom, ruhák stb. hiányzott is, nem zártam még le a kapcsolatot, valószínűleg Ő sem, mivel féltékennyé akart tenni, mondta hogy xy nyomul rá, vagy randira akarják hívni, vagy milyen pali írogat neki.
Lényeg, hogy második találkozón lefeküdtünk egymással, éreztem rajta, hogy hiányoztam neki ahogy odabújt, illetve mondta is. Nem engedtem még Őt teljesen, lehet adnék még egy esélyt az egésznek. Azért szakítottunk mert nem figyeltünk a másikra, nem voltak programok, eltávolodtunk egymástól. Viszont eszembe jutott, hogy ezt csak az egoja miatt csinálta volna, hisz tud a másik lányról, kíváncsi volt megkaphat-e még? Ő erőltette, hogy ott aludjak nála egyébként. Tudom, hogy kérdezget rólam a közös barátunkon keresztül is.
Kicsit meg vagyok zavarodva, hiszen amíg nem engedem el, nem fogok tudni ismerkedni én sem.
Azért ez nem az a szakítóok, amit ne lehetne megoldani. Főleg most, hogy hiányoztok egymásnak.
Hogy miért akarta, azt mi nem tudjuk kívülről, te ismered, de azért az nem úgy van, hogy ő erőlteti az ottalvást, te meg kénytelen vagy. Nyilván neked is akarni kellett, különben leléptél volna.
"Beszélek majd vele. Viszont nem szeretném letámadni, hogy akkor mi legyen próbáljuk meg újra vagy sem" = Lefeküdtetek... Az nem volt gyors, nem volt letamadas? Ne keress kifogásokat azért, mert félsz, hogy mit szól. Annak semmi értelme, hogy vársz, hogy halasztod az elkerülhetetlent. Azt ered el, hogy visszajártok többször szexelni és kész. De haladni nem fogtok se jobbra, se balra.
Ha volt merszetek szexelni, akkor legyen beszélgetéshez is!
Bár én szerintem ez az egész összefexünk, irkalunk szart se ér, mert szakítotattok ahelyett, hogy harcoltatok volna a kapcsolatért.
Most csak annyi történik igazából, hogy ragaszkodtok egymáshoz, mert nincs más jelölt a helyetekre, de ha lesz csak egynek is közületek a másik repülni fog azonnal. Ez amolyan "Ha nincs ló jó a szamár is" esete, semmi más.
Lenne más jelölt, viszont én nem tudok addig mással lenni amíg nem engedtem el az előzőt.
Nem félek a válaszàtól, nem azért nem beszéltünk még erről. Nem találkoztunk azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!