Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom össze -vissza csal, de megfogható bizonyíték nincs rá. Hogyan leckéztessem meg?
Sziasztok!
Nem rég tudtam meg, hogy a barátom szinte minden héten más nővel kavar (csók, szex), miközben én itt vagyok neki lassan 3 éve. Teljesen összeomlottam.
A hétvégén is találkozik valamelyikkel, természetesen nekem azt hazudta, hogy családi ebéd lesz, ezért nem futhatunk össze. Hála egy jó barátnőmnek, pontosan tudom, hol és mikor találkoznak. Mivel véget akarok vetni ennek az egésznek, de közben jó kis meglepetést okoznék a "szeretett" férfinak, arra gondoltam, hogy aznap véletlenül én is ott leszek.
A segítségeteket kérném, hogyan lehetnék a lehető leg"randomabb" és hogy miféle ürüggyel legyek pont ott (sajnos barátot, rokont nem tudok vinni, így egy személyes program kell). Amit tudni érdemes még, hogy Deákon találkoznak, délután (tehát teljesen szabadtér, csak én nem szoktam csak úgy arrafele sétálni) és 22/N 25/F
Köszönöm!
Szervezz randit Te is ugyanoda. Mondd meg, hogy Te is kipróbáltad, és jobban bejön az új fiú. :D
Így mehet a francba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!