Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom össze -vissza csal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom össze -vissza csal, de megfogható bizonyíték nincs rá. Hogyan leckéztessem meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem rég tudtam meg, hogy a barátom szinte minden héten más nővel kavar (csók, szex), miközben én itt vagyok neki lassan 3 éve. Teljesen összeomlottam.

A hétvégén is találkozik valamelyikkel, természetesen nekem azt hazudta, hogy családi ebéd lesz, ezért nem futhatunk össze. Hála egy jó barátnőmnek, pontosan tudom, hol és mikor találkoznak. Mivel véget akarok vetni ennek az egésznek, de közben jó kis meglepetést okoznék a "szeretett" férfinak, arra gondoltam, hogy aznap véletlenül én is ott leszek.

A segítségeteket kérném, hogyan lehetnék a lehető leg"randomabb" és hogy miféle ürüggyel legyek pont ott (sajnos barátot, rokont nem tudok vinni, így egy személyes program kell). Amit tudni érdemes még, hogy Deákon találkoznak, délután (tehát teljesen szabadtér, csak én nem szoktam csak úgy arrafele sétálni) és 22/N 25/F

Köszönöm!

2014. febr. 8. 23:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
it's all in your head
2014. febr. 8. 23:14
 2/27 anonim ***** válasza:
Ne leckésztesd hanem szakíts!
2014. febr. 8. 23:15
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Szervezz randit Te is ugyanoda. Mondd meg, hogy Te is kipróbáltad, és jobban bejön az új fiú. :D

Így mehet a francba. :D

2014. febr. 8. 23:18
 4/27 A kérdező kommentje:
Szakítani is fogok, de ezt meg akarom lépni! Kérlek titeket, a válaszra válaszoljatok és segítsetek. Köszönöm.
2014. febr. 8. 23:18
 5/27 anonim ***** válasza:
ha meglátod rúgd tökön
2014. febr. 8. 23:20
 6/27 anonim ***** válasza:
Én sem értem hogy mire jó ez. Csak magadat alázod meg vele. Persze arra jó hogy ott a helyben nem tudja letagadni, de ahhoz meg minek az ürügy?
 7/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm #3, ez lenne a legjobb ötlet, de egyrészt nem megoldható, másrészt nem akarok lesüllyedni a szintjére:)
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem érzem, hogy megalázás számomra, inkább neki lesz kínos, hisz ismerem. Ürügy kell, hogy miért, az hosszú. Mindössze annyit kértem, ha van jó ötlet, akkor segítsetek. Véleményem szerint ennyi árverés után, megérdemlem. És tényleg hálás lennék.
2014. febr. 8. 23:24
 9/27 anonim ***** válasza:
Szerintem jó,hogy elmész....Én is jól pofáraejteném,csak az benne a rossz,hogy látszani fog rajtad,hogy megvisel.De menj el(próbáld meg megoldani,hogy társaságal).Csak van arra valami kajálda,bolt,szoli,posta vagy akármi.PL.Kozmetikushoz idöpontod van és neked PONT arra vezet az út a kozmetikushoz.
2014. febr. 8. 23:28
 10/27 anonim ***** válasza:
Szakíts. Ha meg akarod alázni, mondjuk sok ember előtt dobd ki. Akár buszon, étteremben, utcán, stb.
2014. febr. 8. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!