Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom össze -vissza csal, de megfogható bizonyíték nincs rá. Hogyan leckéztessem meg?
Sziasztok!
Nem rég tudtam meg, hogy a barátom szinte minden héten más nővel kavar (csók, szex), miközben én itt vagyok neki lassan 3 éve. Teljesen összeomlottam.
A hétvégén is találkozik valamelyikkel, természetesen nekem azt hazudta, hogy családi ebéd lesz, ezért nem futhatunk össze. Hála egy jó barátnőmnek, pontosan tudom, hol és mikor találkoznak. Mivel véget akarok vetni ennek az egésznek, de közben jó kis meglepetést okoznék a "szeretett" férfinak, arra gondoltam, hogy aznap véletlenül én is ott leszek.
A segítségeteket kérném, hogyan lehetnék a lehető leg"randomabb" és hogy miféle ürüggyel legyek pont ott (sajnos barátot, rokont nem tudok vinni, így egy személyes program kell). Amit tudni érdemes még, hogy Deákon találkoznak, délután (tehát teljesen szabadtér, csak én nem szoktam csak úgy arrafele sétálni) és 22/N 25/F
Köszönöm!
Szerintem az, hogy éppen megcsal valakivel, az elég ürügy arra, hogy ott legyél... Nem értem, hogy milyen kifogást keresel erre :)
Hogyan leckéztesd meg? Szerintem sehogy, vagy ha mégis, akkor úgy, hogy neked jobb legyen tőle, Ő meg kevesebbet szenvedjen a megleckéztetés során, mint amennyit te szenvedtél miatta. (A jószívűség sosem árt. Ha senki sem jószívű, mert szerinte más megérdemli a bántást, akkor ne csodálkozzunk azon, hogy ennyi visszaélés történik a kapcsolatokban).
Másrészt szerintem sem a bizonyíték a lényeg. Ha már ilyen szinten nem bízol benne, akkor a bizonyíték sem sokat változtatna a véleményeden. Ugyanis nem érne sokkhatásként, hanem szkeptikus lennél, ha a feltételezésed ellenkezője derülne ki.
20/F
1) Keresd meg a partnerét, és kérd meg, hogy adjon át neki egy cetlit(valami vicces, de megszégyenítő üzenettel).
2) A nevében mondd le a randit, és a barátnője helyett te várd ott... Lesz ott nagy meglepődés...
3) Menj a Deákra, és kérd meg egy jóképűbb barátod, hogy segítsen. Találkozz a pároddal, és tettess meglepődést, majd mondd neki, hogy túl ronda. Vagy egyéb szakítási opció.
4) Fotózd le mondjuk azt, hogy ölelkeznek, vagy aztm hogy csókolóznak, és rakd tele a barátod házát, vagy kocsiját, vagy küldd el neki sms-ben. Ha az utolsót csinálod, tegyél róla, hogy ne tudhassa, hol vagy, és folyamatosan küldözz neki fotókat a jelenlegi helyzetéről.. Ezzel még rá is ilyesztesz! :D
5) Rakd ki valamelyik közösségi portálra egy képet, amin a barátnőjével van együtt, és írj hozzá valami jó beszólást, majd tegyél róla, hogy minden rokona, ismerőse, barátja, és úgy mindenki tudjon róla.
Örülök, hogy segíthettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!