Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt nők, nektek mi vonzó egy fiatalabb férfiban?
Nem bosszantasz te senkit, de egyértelmű, hogy a nagy bizonygatásban nem stimmel valami. Nem érdekel minket, milyen az életed, te mégis itt erőszakoskodsz, hogy főnyeremény. (Aha...) Szerintem csak szimplán irígy vagy a hozzád képest fele idős fiatalokra.
Eleve ide jössz okoskodni egy olyan kérdéshez, amihez semmi közöd, fikázod a fiatal jó pasikat, aztán csodálkozol, hogy sorban kapod a pofonokat.
Félreértés elkerülés végett: fiatal nő vagyok, a kisújjamra se kellenél és engem ne cimborázz. (25,29. válaszoló)
31. Én sem adnám annyira le, hogy együtt legyek veled, szóval ez a veszély nem fenyeget. Az önteltség és a gőg nem sok jót hoz, de ezt majd megtapasztalod az életben. A lekezelő stílusod visszaüt, majd jusson eszedbe! ;)
A fiatal fiúk meg már mondtam nem érdekelnek, nekem az már megvolt anno, kiéltem magam én is voltam az. A kérdés az, hogy a mai fiúk eljutnak-e oda ahol én vagyok, ezt értem akár a külsőre, egészségre, egzisztenciára.
Nem én álltam bele másokba, te jöttél is fennhangon. Egyébként a "nem stimmel valami" abban igazad van, viszont nem vagyok Isten hogy bárkit, sőt egy egész generációt jó útra térítsek. Majd megérted hogy miről beszélek ha egyáltalán megéled a 40+ -os kort.
Már nekem ciki hogy egy tapasztalatlan, bután nagyképű kislánynak magyarázok olyanokat, amiket még a koránál fogva nem érthet meg. Elfogadom hogy ilyen vagy, te még ott tartasz. Szerintem is jó lenne ha korosztályokra bontott felnőtt kategória lenne, mert a 20-évesek világa összehasonlíthatatlan a 40-esekével, mégis állandóan a 20 évesek akarják megmondani merre hány méter.
Ha meg a kérdésnél tartunk, akkor te miért írsz egy olyan kérdéshez, ami nem vonatkozik rád? Ha már te felkérdeztél. Vagy esetleg mond el a sztoridat egy 15 éves fiúval történt kapcsolatodról... :)
32: "A kérdés az, hogy a mai fiúk eljutnak-e oda ahol én vagyok, ezt értem akár a külsőre, egészségre, egzisztenciára."
Miért ne jutnánk, azt hiszed, csak te kakilod a spanyolviaszt?
18F
#22 Én sem vagyok öreg, 28 éves nő vagyok.Soha, sehol nem láttam erre valós példát, amit írsz.
Én pont hogy azt látom, hogy aki fiatal fiúként/férfiként nem kelendő a korosztályában, nála fiatalabb csajoknál, csak azok keresik a maguknál 15-20 évvel öregebb nők társaságát, viszont csak szexre."Kapcsolatra" csak úgy, ha a néni pénzeli.
Nekem ne magyarázd el ezeket a városi legendákat, mert én eddig csak ilyet láttam.
Olyat soha az életben nem láttam, hogy egy fiatal jó pasi, akinek jó egzisztenciája van és válogathat a nála fiatalabb és korabeli nők közül, az magánál 20 évvel öregebb, anyja korabeli nőket hajkurászna.Ilyen gyakorlatilag nem létezik.
#23 Ezt mondom.Hogy ez is csak megdugja, ez nem párkapcsolat.
#36 én meg 32 éves nőként írom, hogy fehérneműmodell kinézetű huszonéves pasikollégáim kavartak náluk 15 évvel idősebb nőkollégáikkal.
A jó egzisztenciát meg nem kell magyaráznom, mert egy banknál dolgoztam, és ezek a pasik sem takarítani jártak be oda.
Szerintem csak fogadd el, hogy az emberek különbözőek, mindenki másra vágyik, más az ízlése, ennyi
#30 Teljesen pártatlanul, nem minősítve senkinek a hozzászólásait.Én veled értek egyet több dologban.
Szánalmasnak tartom, hogy 30-as férfiakat letatáznak, közben itt bizonygatják, hogy a 60 éves nők 18-nak néznek ki, minden 20 éves csődör a nyugger mamákkal nyomulna szíve szerint, mert azok aztán...húú de fiatalok, fiatalosak.
Nem! Pontosan erről van szó, hog, bármennyire is fáj bevallani, egy 50-es nő aki jól tartja magát sem néz ki 20 évesnek, hanem mondjuk 48-nak.És nem, szexisten fiatal fiúk, akik válogathatnak nem akarnak velük érdek nélkül párkapcsolatot.Ezekez átlagos fiúk dugják, lehúzzák pénzzel, oszt szevasz.Pont, mint az öreg faszikat a fiatal lányok.
Annyi legyen a férfiak becsületére írva, hogy a vén majmok akik fiatal csajokat hajkurásznak azért többségében tudják, hogy csak érdekből csinálják a lányok.
Ezzel szemben az ostoba öreg nők tényleg elhiszik, hogy beléjük szerelmesek, meg ők gyönyörűek, 18-nak néznek ki és sokkal szebbek is a huszonéves csajoknál.Nem, nem így van.Ezt kellene belátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!