Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt nők, nektek mi vonzó egy fiatalabb férfiban?
Hát az, hogy jobban néznek ki, mint a korombeliek és talán még jobb egészségnek is örvendenek, mást nem tudnék kiemelni jelentős különbségnek.
-8-10 év még beleférne részemről.
49 N (van párom)
20-25 eves: sokat foglalkozik a sporttal a testevel a szorakozassl. Nem egy flusztrlt kiegett ember meg. En is asporttal munkval es hobbijaimmal foglalkozom. Nem ugy elek es nezek ki,mint a korosztalyom :D
N/40
Köszönöm a válaszokat.
14: Hajrá, szerintem lesz bőven jelentkező, ha hiányzik a szex és ez nincs meg a párunknál, akkor érdemes lépni.
16: Ez tényleg így van, saját magamról tudom. Bár nekem a sport később is fontos lesz, én nem tudom nélküle elképzelni az életem. Szerintem több 40 évesnek kellene így gondolkodni, attól függetlenül, hogy nő, vagy férfi az illető.
Húúú az a kettős mérce már megint! Az elfogadott ha egy nő fiatalabbat akar, mert hát a nők annyira mély érzésűek, hogy nekik elég ha fiatal és feláll mág a pasikájuk dákója. Ha viszont egy férfi akarnak 10 évvel fiatalabbat, akkor hogy merészeli!
A másik: a férfiak 40 felett "hányásnak" vannak beállítva, viszont a nők még 60 felett is kívánatos vadmacskák.
Én meg azt látom hogy 40 felett a nők többsége 50-nek néz ki, +10-20kg felesleg, amorf testalkat, leélt vagy csúnya arc. Innen nézve bőven megértem ha impotensnek nevezik a férjüket, az lenne a csoda ha valakinek még felállna rájuk. Na most ezek a nők álmodoznak 25 éves fiatal srácokról, hogy ilyenkor még ők maguk is fiatalnak érezzék magukat. Mert a nők megtehetik(papíron).
#18 nem csak álmodoznak, tényleg megtehetik. Mondom, hogy az erősen negyvenpluszos kolléganőm sorra varrta le a huszon-harmincéves fiúkat. Valszeg azért, mert jól néz ki és ad magára (személyiségre amúgy undorító volt, de most nyilván nem ez a lényeg), miközben a korosztályában a hapsik okádék kinézetűek.
Ötvenes elvált kolléganőm meg (aki amúgy max negyvennek néz ki), hónapokig próbált társkeresőn korosztályának megfelelő férfit találni, de mindig max külföldiek között talált vállalható kinézetűt, mert a magyar pasik valahogy szétesnek bizonyos kor fölött. Ami azért gáz, mert agyilag meg gyerekek maradnak még harmincévesen is. Így elég nehéz velük mit kezdeni. Persze ez csak a többség.
A társadalom amúgy sokkal jobban elítéli az idősebb nő-fiatalabb pasi felállást, mint fordítva, úgyhogy befoghatod a lepénylesődet :D
Hát jellemileg tényleg borzalmasan fiatalon idősen is.
Fiatal talán külsőleg jobban néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!