Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felnőtt nők, nektek mi vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt nők, nektek mi vonzó egy fiatalabb férfiban?

Figyelt kérdés
És mennyi az a max korkülönség, ami még belefér? Kort is írjatok, legyetek szívesek.

2023. máj. 6. 20:11
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
36 vagyok, van pár olyan 10 évvel fiatalabb akivel tudnék mit kezdeni... Ugyanaz vonzó ami akkor is az volt mikor fiatal voltam
2023. máj. 6. 23:13
 12/42 anonim ***** válasza:
23%
Számomra semmi. Kb ha 5-6 évvel idősebb tőlem még belefér, de alapvetően az 1-2 évvel idősebbekhez vonzódom. 30N
2023. máj. 7. 00:09
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
38 vagyok. Az én koromban úgy vagyok vele, hogy lefelé belefér mínusz 10 év, felfelé maximum 5 év. Mert nem akarok egy középkorú pasassal összejönni, de olyannal se, aki épp most végzett az egyetemen..
2023. máj. 7. 00:29
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
50 éves vagyok, a férjem 54 és már egyáltalán nem akar szexuális életet élni, nem érdekli. Néha azt gondolom, hogy jól jönne egy fiatalabb szerető...
2023. máj. 7. 01:25
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát az, hogy jobban néznek ki, mint a korombeliek és talán még jobb egészségnek is örvendenek, mást nem tudnék kiemelni jelentős különbségnek.

-8-10 év még beleférne részemről.

49 N (van párom)

2023. máj. 7. 07:00
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

20-25 eves: sokat foglalkozik a sporttal a testevel a szorakozassl. Nem egy flusztrlt kiegett ember meg. En is asporttal munkval es hobbijaimmal foglalkozom. Nem ugy elek es nezek ki,mint a korosztalyom :D

N/40

2023. máj. 7. 07:39
 17/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

14: Hajrá, szerintem lesz bőven jelentkező, ha hiányzik a szex és ez nincs meg a párunknál, akkor érdemes lépni.

16: Ez tényleg így van, saját magamról tudom. Bár nekem a sport később is fontos lesz, én nem tudom nélküle elképzelni az életem. Szerintem több 40 évesnek kellene így gondolkodni, attól függetlenül, hogy nő, vagy férfi az illető.

2023. máj. 7. 08:32
 18/42 anonim ***** válasza:
19%

Húúú az a kettős mérce már megint! Az elfogadott ha egy nő fiatalabbat akar, mert hát a nők annyira mély érzésűek, hogy nekik elég ha fiatal és feláll mág a pasikájuk dákója. Ha viszont egy férfi akarnak 10 évvel fiatalabbat, akkor hogy merészeli!

A másik: a férfiak 40 felett "hányásnak" vannak beállítva, viszont a nők még 60 felett is kívánatos vadmacskák.

Én meg azt látom hogy 40 felett a nők többsége 50-nek néz ki, +10-20kg felesleg, amorf testalkat, leélt vagy csúnya arc. Innen nézve bőven megértem ha impotensnek nevezik a férjüket, az lenne a csoda ha valakinek még felállna rájuk. Na most ezek a nők álmodoznak 25 éves fiatal srácokról, hogy ilyenkor még ők maguk is fiatalnak érezzék magukat. Mert a nők megtehetik(papíron).

2023. máj. 7. 09:41
 19/42 anonim ***** válasza:
80%

#18 nem csak álmodoznak, tényleg megtehetik. Mondom, hogy az erősen negyvenpluszos kolléganőm sorra varrta le a huszon-harmincéves fiúkat. Valszeg azért, mert jól néz ki és ad magára (személyiségre amúgy undorító volt, de most nyilván nem ez a lényeg), miközben a korosztályában a hapsik okádék kinézetűek.

Ötvenes elvált kolléganőm meg (aki amúgy max negyvennek néz ki), hónapokig próbált társkeresőn korosztályának megfelelő férfit találni, de mindig max külföldiek között talált vállalható kinézetűt, mert a magyar pasik valahogy szétesnek bizonyos kor fölött. Ami azért gáz, mert agyilag meg gyerekek maradnak még harmincévesen is. Így elég nehéz velük mit kezdeni. Persze ez csak a többség.

A társadalom amúgy sokkal jobban elítéli az idősebb nő-fiatalabb pasi felállást, mint fordítva, úgyhogy befoghatod a lepénylesődet :D

2023. máj. 7. 11:11
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát jellemileg tényleg borzalmasan fiatalon idősen is.

Fiatal talán külsőleg jobban néznek ki.

2023. máj. 7. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!