Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt nők, nektek mi vonzó egy fiatalabb férfiban?
#19 A férfiak szexre kevésbé válogatósak.Akik a kutyának nem kellenek, azok öreg nőkkel dugnak, de ennyiben meg is áll a dolog.
Fiatal nők általában csak olyan öreg faszival jönnek össze, aki a korosztályában is kelendő.
Azért ezek hozzátartoznak az igazsághoz.
A nagyon jó pasi is most arra vonatkozik hogy egy konditermi majom? Magamutogató szépfiú? A pasik azt dugnak meg akihez hozzájutnak. Meg nézzük már meg az arányokat is! 40 felett egy százalékkal sincs több csinos nő mint jó pasi. A kérdés csak az, hogy mit akarsz belelátni a dologba. Én 40+ -os férfi vagyok, és hidd el, alig látok csinos nőt, pedig a munkámnál fogva rengeteget utazok. Azzal se gyere hogy hányás a knézetem, mert mindenhol megjegyzik hogy baromira jól tartom magam. Oké, házas vagyok, nem udvarlok vagy csapom a szelet senkinek sem. A lányom szülői értekezletén ha szétnézek, egyetlen csinos nőt sem látok. Farsangkor elmentünk ketten a feleségemmel, de már sz*rul éreztem magam amikor kb. 100 szülőből mi és még kb 4-5 személy hozott színvonalat külsőre. Ráadásul megnyertük az egyéni jelmez kategóriát és ki kellett állni a lányommal a színpadra.
Egyébként jelenleg mit jelent a nálatok a "jó pasi" kategória? Csak hogy képbe kerüljek már... hetente 5X fodrász? szálanként formázott szakáll? heti 7X5 óra konditerem? Tetoválások? 500EFt/szett ruházat? Vagy mitől jó nő egy 40+ -os? Csak attól hogy jól öltözik és naponta 3 órát tölt el a tükör előtt? Vagy hogy tartja a 18 éves kori alakját?
23. Az egyetemista srácok között is sok olyan van, hogy a nő kiválassza, ő meg kihasználja. Egyébként önállóan meg töketlen. Voltam egyetemista bőven, volt ott olyan haverom aki nagyjából minden nőt megkaphatott volna, de mindig azokkal volt, akik szó szerint leteperték. Jelenleg meg egy kétszer akkora nővel él mint saját maga. Így múlik el a világ dicsősége.
Persze, 40 felett már az ember elvirágzott, ledarálta a többséget az élet. Mit vársz? Vannak fontosabb dolgok is mint a műmájerkedés, de az az igazság hogy sem idő, sem pénz már nincs rá. Szerinted a nőknél nem ugyan ez van? 2-3 gyerek, munka, háztartás non-stop. Én nem bírálom sem a férfiakat sem a nőket, 40 felett már család van, az a szerepkör 1000X fontosabb mint hogy kivel dugjon, meg kiket csábítson el az ember. Ha meg csak a külsőt nézzük, egál az arány a ffiak és a nők között.
24: Vagy csak te tartod magad jónak. Sugárzik belőled az irígység a fiatal srácok és az érettebb nők felé.
Tök mindegy, hogy egy kapcsolat min alapul, ha mindketten élvezik. Senki se mondta, hogy egy egyetemista és egy anya korú nő az örök boldogságot keresik együtt. Attól, hogy te egy megkeseredett, befenyített férj vagy, még más élvezheti az életet.
18. A nők nem 20 meg 30 évvel fiatalabb férfiakra vágynak, hogy azzal vonulhassanak, meg irányíthassák őket, mint a palik!
Elég nekik csak annyival fiatalabb, hogy ne egy egészségtelen papás valaki legyen mellettük, főleg aki maga is jobb karban van.
A jó kemény neki, meg sokáig bírja dumára meg ne vegyél garanciát, hogy nő írta.
25. Hogy mi sugárzik? :D Akkor kezdjük az elején: voltam fiatal, kiéltem minden percét. Jelenleg ott tartok ahol szeretnék, van feleségem, lányom, családom, egzisztenciám. A feleségem nagyon csinos, nem csak én mondom, ez tény. Rólam sem mondtak még rosszat, de ugye minden relatív. Összegzem: meg vagyok elégedve magammal és az életemmel. Mégis mire lennék irigy?
Én megkeseredett, befenyített???? Te jóságos ég! Na, szerintem ez pont rád jellemző! Amire én célzok az az, hogy ahogy elnézem a jelenlegi trendeket, a külsőségeken kívül semmi sem számít. Erre reagáltam. Hála Istennek nem kell ezen a színpadon szerepeket játszanom, de ha egyedülálló is lennék valami miatt, nem dőlnék a kardomba, pedig nálam régen is és most is igen magasan van a léc minden téren. Az hogy most ezt te nem hiszed el, meg hárítasz hogy nekem biztosan sz*r az életem, az meg a tényeken semmit sem változtat. Na ez tényleg sz*r ügy rád nézve! ;)
Én csak érdeklődtem hogy ma ki és miért számít vonzónak globálisan.
Azért arra válaszolhatnál hogy miért is legyek irigy a fiatal srácokra? Gyors vagyok, fürge, nulla felesleggel, nem dohányzom, nem iszok, nincs drog, a szex megy amikor és ahányszor akarjuk, meg van mindenem stb. Most tedd félre TE az irigységet. Egyébként sosem hencegtem semmivel sem az életben, de ez a hely ezzel a vérbeli negatív és lekezelő ultra primitív stílusával kihozza belőlem azt, hogy nagyon nincs mire szégyenkeznem. :)
A lepontozás meg csak elismerés hogy jó helyen vagyok, a negatív érzelmek meg nem bennem tombolnak. ;)
27: Elhiheted, senki sem irígy rád tata, szimplán hülyeségeket írsz. Aki ennyire bizonygatja, hogy mennyire jó minden, ott mindig hibádzik valami.
Én semmit nem mondtam magamról, de te már provokálsz és ide hánysz két litániát, amik senkit sem érdekelnek.
28.-29. Imádom! Komolyan élvezem! Olyan jó amikor tatának hívnak meg hogy engem ledarált az élet! :D Fogok én itt vitatkozni? 38 évesen nekem már gyerekem volt, nem a királylányt kerestem! ;) Így nem is lettem a gyerekem nagyapja. Tataként sikeres vagyok, had élvezzem már hogy ezzel bosszanthatlak titeket! Nektek nem marad más mint hogy itt vagánykodtok és lehúztok. Na ez a f*nghámozás, az életem a meg a valóság. Tata létemre szálkás vagyok és kemény mint egy fatörzs. Cimbora, majd ugord meg te is ezt a szintet! :)
Annyira darált le az élet, hogy arra van időm amire csak akarom. Sz*r mi? Még olvasni is rossz! Ja, hogy meguntam ezt a sok nyávogást ami itt megy a gyk-n? Tényleg nagy probléma! Felőlem mindenki azt gondol amit akar, meg azt is csinál. Én jó helyen vagyok, és ezért hálás vagyok az életnek.
28. "Tehát ha kicsit idősebb (max öt évvel) akkor is fiatalabbnak nézzen ki. Vagy legyen fiatalabb nálam. Legyen magára igényes, ha van kiforrott stílusa az szexi. Sportoljon, ne legyen elhízva, ez alap. Elhiheted, hogy nem a 3 gyerekes apukát keressük, akinek nincs ideje saját magára és fodrászra is sajnálja a pénzt." Remélem hogy lassan már összejön az álompasi 38 felett, én szurkolok. Eddig mi volt a baj?
29. Te szóra sem vagy érdemes, bocsánat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!