Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi és egy nő között nagy korkülönbség van, létezhet náluk csak barátság, hátsó szándékok nélkül?
Nagyon tetszik nekem egy nő, akit nemrég egy barátom által ismertem meg. Már beszélgettünk párszor semleges dolgokról és úgy láttam, én is szimpatikus vagyok neki. Nem hívtam még randira egyrészt azért, mert úgy látom kicsit zárkózott típus, nem akarom lerohanni. Másrészt megtudtam, hogy van egy nagyon jó férfi barátja, aki majdnem 20 évvel idősebb tőle (a nő 29 éves). Összefutottam már ezzel a pasival is és láttam, hogy tényleg jó kapcsolat van közöttük. Semmi évődést nem vettem észre de cukkolják egymást; a pasi nem stírölgette a nőt de láttam, hogy néha csak összenéznek és mintha szavak nélkül kommunikálnának (tudom ez hülyén hangzik de biztos tudjátok mire gondolok). Feltűnt az is, hogy szó szerint közel állnak egymáshoz pedig ha más lép vagy ül közel a nőhöz, ő kicsit elhúzódik. Volt, hogy beszélgettek és közben a hapsi végigsimította a nő egyik hajtincsét elöl. Láttam, hogy a pasi tekintete megváltozik ahogy ránéz. Nem kiéhezve néz rá, inkább érzelmesen. Mint akinek tényleg fontos a nő.
Szóval elbizonytalanodtam és a barátom (aki bemutatott a nőnek) szerint is pletykálnak róluk de sose buktak le sehogy.
Ők állítják is magukról, hogy nagyon jó barátok és kötődnek egymáshoz.
Elnézést ha hosszú lett, de szeretném ha kívülállók elmondanák a véleményüket ezek alapján. Vagy ti ismertek ilyen barátokat, létezik ilyen tényleg, hogy hátsó szándékok nélkül csak barátkoznak?
33F
#8 Biztos vagyok benne, hogy a férfi titokban nyitott lenne többre is, de a barátságodat is képes értékelni.
Kérdező, szerintem nem biztos, hogy szeretők, simán lehet, hogy csak egyoldalú, barátzónás dolog.
“Semmi évődést nem vettem észre de cukkolják egymást;”
Ez már évődés! Hajaj, de mennyire az.
Létezhet.
Mi lett kedves kérdező?
Igazából sokat nem haladtam. A nővel többet beszélgetek, úgy látom oldottabb a közelemben, de ha kicsit flörtölni próbálok vele, visszahúzódik. Tehát úgy látom megkedvelt engem mint embert de nem hiszem már, hogy sok esélyem lenne mint férfi.
Az idősebb pasival való kapcsolata viszont elég erős. Megfigyeltem, hogy ha épp nincsenek egymás közelében, a pasi folyton nézi a nőt. Egyszer észrevettem, hogy kicsit eldugottabb helyen épp megölelték egymást. Semmi markolászást nem láttam intim helyeken, de hosszan, szorosan ölelték egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!