Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A haverom azért tud fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverom azért tud fiatalabb nőkkel ismerkedni, mert jóképű és magas? Ennyi kell hozzá? Vagy miért akkor?

Figyelt kérdés
Az egyik velem egykorú gyerekkori haveromnak sokszor 18-huszonpár éves barátnői voltak, oké ez még annyi idősen nem volt nagy szó, de most is 33 éves és 22 éves a párja, vagy 27 évesen lett neki egy 19 éves barátnője is, akivel aztán sok évig együtt voltak. Én és a legtöbb korombeli férfi el sem tudom képzelni, hogy egyáltalán tetsszünk ennyi idős nőknek. Ez a haverom nem gazdag egyáltalán, nem vállalkozó, nincs hatalmas fizuja, stb. Viszont egész jóképű és magas. Meg pár évet letagadhat, sportol. Ennyi kb. a titok? Vagy mit tudnak azok a férfiak, akiknek ez összejön rendszeresen nem gazdagként?

2023. máj. 4. 07:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A nők nem bababőrt akarnak, hanem férfit.

Magasat, jól kinézőt, mint a haverod.

Ott történik a szemed előtt, mégis kételkedsz benne?

2023. máj. 4. 19:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szintén magas és (mások elmondása alapján) jóképű vagyok, a felnőtt nőkhöz vonzódom és sikerem van. 57 éves nő szeretője vagyok jelenleg.

24F

2023. máj. 7. 09:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Az érett bőr szexi is lehet, ahogy a deresedő haj is. És még nincs is ilyenje a baratodnak, mi lesz, ha lesz neki? Egyébként meg a nők nem bababőrű csecsemőt akarnak, hanem férfit. De ezen felül is leginkább olyat, aki mellett jól érzik magukat, meg aki megnevetteti őket. Valószínűleg ezt kedvelik inkább a baratodban, hogy jól bánik velük, nem csak nyafog.
2023. aug. 17. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!