Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem tényleg akkor jön, amikor nem is számítunk rá? 25/L
Szerintem nekem is így történt.
Már a sokadik tinder randi volt. Nem is teszett a képek alapján, de nagyon kedves volt. Úgy mentem el, hogy mondom ez az utolsó aztán kitörlöm a búsba az alkalmazást. DE nagyon jó randi volt, a strandon kötöttünk ki. Már 9 hónapja együtt vagyunk :D
Igen is, mert ez így tényleg van.
De inkább NEM!!
Tehát rohadtul kell tenni azért, hogy vonzó és észrevehető, elérhető legyél a célközönség számára.
Tehát inkább úgy szokott lenni, hogy amikor már mindent megpróbáltál,és semmi nem jött be, de közben elérted azt legalább hogy mégis elégedett vagy az életeddel, és minden rendben, akkor jön valaki általában. Mert igazándiból épp kialakítottad a sok kapcsolatot magad körül, ami alapján ismerkedhettél, és végül az egyik beszokott jönni, pont akkor amikor már nem számítottál ré. De pont azért tetszettél meg másnak, mert most éppen már jó volt az önbizalmad. Tehát ha kis zárkózott önbizalomhiánysan ülsz a szobádban, akkor egészen biztosan nem fog jönni senki. Ha számítasz rá, ha nem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!