Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől lehet egy párkapcsolat örökre szóló?
En 22 évig voltam házas, most váltunk el
Mindketten hibaztunk sok mimdenben, azt mondja a volt férjem én kitartóbb voltam(ő akart válni, már megbánta) a sok problémánál ő pedig nem.
Kitartóbbnak, türelmesebbnek kellett volna lennie..
De most már en azt erzem jo ez így
Nekem van egy uj, nagyon jol működő kapcsolatom ő (3 éve élünk külön) 3 havonta váltogatja a barátnőit mert senki se jó..
Szóval nagyon nehéz, mindig mind a két ember kell hozzá, ha az egyik feladja, nem tudsz mit tenni...
Igen létezik de nagyon ritka,én a volt feleségemet 28 év alatt nem tudtam kiismerni.
Napra pontosan 2 éve hagyott el,hogy miért azt a mai napig sem tudom mert választ nem kaptam a kérdéseimre.
Azt tudom,hogy a mostani pasija egy gazdag agglegény.
Tényleg a csak a pénz számit a mai világban?
Nem számitotam neki se én se a gyerekei akiket az elmult két évben csak egyszer látot.
Azota,hogy elmnent csak harag és gyülölet van.
A volt anyosom akivel a mai napig is jó a kapcsolatom több mint negyven évig volt hű társa az aposomnak pedig elégé szerete az italt és mégis kitartot mellete a haláláig aki ennek ellenére nagyon jó ember volt.
Igen a régi"öregek"tudták és betaroták a házaságkötéskor fogadot esküjüket.
A mai"fiatalok"nem tudják vagy nem akarják megbeszélni a problémákat,ha igy lenne talán keveseb lenne a válás és keveseb lenne a csonka család és nem lenne ennyi érzelmileg sérült gyerek.
Én hiszek benne,hogy belehet tartani a házastársi esküt,nekünk nem sikerült de bizom benne,hogy a gyerekeimnek sikerül,kettö már házas és hosszu boldog életük lessz.
Maga az eskü egyszerű: jóban-rosszban, gazdagságban-szegénységben, egészségben-betegségben tisztelik és soha el nem hagyják egymást,míg a halál el nem választ.
Ezt kivánom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!