Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárjam örökre az életemből az exemet vagy csak sodródjak?
Szerintem nem ártana tisztázni, pontosan mit is akartok, mit vártok el egymástól. Gyaníthatóan az exednek mindig akkor kellesz amikor épp ürítene. Aztán megtetszik neki valami fruska ezért elhanyagol, majd amikor rájön, hogy esélye sincs a másiknál visszatér hozzád üríteni. Valamint ha jól sejtem te azért érzel iránta valamit, vagy csak pontosan tudja mikor szükséged egy kis törődésre, és mindig akkor keres. Ha ez így van, jobban jársz, ha inkább keresel egy pasit magadnak akiről tudod, hogy nem szeret, de legalább törődik veled akkor is ha épp nincs rád szüksége.
Gondolom az írásodból és a fogalmazásodból hogy nőnemű vagy, ezért ezt írtam. Bár ha fordítva van akkor is ugyan ez a felállás, csak kicsit megcserélődnek a szerepek. a lényeg, hogy bárhogy is van, ha egyszerűen képtelenek vagytok definiálni mind a ketten, hogy mit is akartok egymástól, akkor ez így ebben a formában csak nyűglődés. Vagy akartok egymástól valamit és mindketten ugyanazt akarjátok, vagy az egésznek nincs értelme, mert az a kapcsolat nem működik amelyikben nem akarják nagyjából legalább ugyanazt a felek és amelyikben nem beszélik meg a dolgokat.
Barátságnak sem nevezhető e a dolog, mert a barátság arról szól, hogy bármi is történik számíthatsz a "barátodra" bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!