Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz féltékeny egy lány ha csak barátok elvileg a sráccal?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk a srác csajozik és megtudja a lány akkor miért fagy le és miért lesz féltékeny és letört? Elméletileg csak barátként tekint a srácra de mégis többször úgy viselkedik mintha mégse.2023. ápr. 25. 15:14
1/10 anonim válasza:
Mert vágyik ennek a srácnak a figyelmére gondolom.
2/10 anonim válasza:
Vagy nem csak barátként tekint rád. Ami a legegyértelmübb..
Neked nem vallja be, de az is lehet még magának se.
Mindenesetre én nőként írom, ha valaki nekem csak barát, én örülök ha ő boldog mással, abszolút de nem vagyok féltékeny rá.
3/10 anonim válasza:
Én egy másik nőként írom, hogy heteroként egynemű barátokra is féltékeny szoktam lenni.
4/10 anonim válasza:
3. De ez más eset. A nők ha férfi miatt féltékenyek ott mindig van valami + érzelem.
5/10 A kérdező kommentje:
1#. Barátilag vagy mint férfi figyelmére
2023. ápr. 25. 16:33
6/10 A kérdező kommentje:
? Kérdőjel lemaradt
2023. ápr. 25. 16:33
7/10 anonim válasza:
"A nők ha férfi miatt féltékenyek ott mindig van valami + érzelem."
Nálam nincs. És nincs "a nők".
8/10 anonim válasza:
Nem csak barátként tekint rád, csak magának se meri bevallani.
9/10 anonim válasza:
Oké, azt akarod most ebből kihozni, h az illető nem csak barátként tekint az illetőre. Ez amúgy megeshet. De az is lehet, hogy attól fél, h az illető ha becsajozik, onnantól rá már nem is lesz ideje és ő már nem lesz annyira fontos. Így is lehet féltékenynek lenni.
Ha, hogy mi a szitu az adott esetben, csak azok fogják tudni levágni, akik benne vannak.
10/10 A kérdező kommentje:
És ha sokszor elrohan inkább mikor a sráccal lenne lehetősége kicsit együtt lenni beszélgetni? Az is fura hogy ha kap valami ajándékot az kötelesség szerűen viszonozza viszonylag gyorsan mintha nem akarna adós maradni vagy lekötelezettje lenni. Ezt abból lehet érezni ahogy adja. Fura az egész
2023. ápr. 29. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!