Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakult már ki kapcsolatotok úgy, hogy eleinte nem gondoltátok, hogy az lesz belőle? Vagy nem is kimondottan akartatok kapcsolatot?
Igen. Egy buliban smároltunk össze és egy nagyon kínos helyzet alakult ki.
Másnap bocsánatot kértem tőle a kicsit sem nőies vagy elegáns viselkedésem miatt és elkezdtünk beszélgetni. Azt mondta, meg akar ismerni.
Eleinte csak szexet akartam tőle, mert nem voltam túl az előző kapcsolatomon, aztán szép lassan jöttek az érzelmek.
Igen. Nemtetszett de jobb volt mint a semmi.
Aztán meg beleszerettem. Ő meg elhagyott:D
Nekem majdnem minden párkapcsolatom úgy lett, hogy nem nagyon akartam semmi komolyat a nőtől, csak kíváncsiságból találkoztunk (többnyire netről), vagy udvaroltam egy nőnek, de a barátnője kezdett velem beszélgetni, és vele jöttem össze. Valójában még sosem volt olyan nőm, akit én akartam már az elején, csak megszerettem őket idővel.
46F
Igen volt ilyen.
Húsz éves voltam és az egyik haverom beprotezsált egy ilyen himi humi üzemi csomagoló munkára ,mert akkor még nem volt se állásom se gyakorlatom. Épp az oktatásból szabadultam.
Egy kicsi 211 Ikarusz busszal szedtek össze minket a buszmegállóból melózni így 40 km re ingáztnk.
A Haverom annyira nyomasztóan nyomult egy kiscsajra (EX osztálytársa volt ,én látásból ismertem.) de szintén velünk járt oda melózni.
A lány egyszer csak besokalt a havertól ,fogta magát váratlanul átült a melettem lévő ülésre. "Nyilván úgy volt vele hogy így legalább nem tud melléülni senki.
Egy idő után már mindenről beszélgettünk... Mert hát a lányok eleve sokat szeretnek beszélgetni ha nem is akarnak.
Aztán megkedveltük egymást.
Később már autómatikusan kereste a helyét és csak mellém ült le a buszon bárhová foglaltam a helyet.
Aztán azt vettük észre pár hét után hogy gyakorlatilag összejöttünk, pedig semmi esélyt nem adtam volna erre hogy őszinte legyek. "Túl szép volt a lány hozzám. (simán Jennifer Lavrence dublőre lehetett volna az éhezők viadala forgatásán)
Sajnos csak 1 évig tartott. De nagyon megszerettem. (Elsőnagy szerelem)
Sajnos túlzottan féltékeny voltam ,és a kapcsolatok terén sem volt magas a tapasztalatom.)
Viszont tudni illik a szép lányok pedig zűrösek és mindíg hajt valaki épp rájuk (így magam ástam meg saját....)
Mikor szétmentünk ,rájöttem mit vesztettem próbáltam visszacsinálni ,mert továbbrasem voltunk egymásnak közömbösek.
Már majdnem sikerült is ,de túl sok idő telt el és jött közbe egy 35 éves tűzoltó fószer ,lakással, autóval, egzisztenciával, akivel 22 évesen a csupasz seggemmel,üres zsebemmel nem tudtam felvenni a versenyt.
Hamar teherbe is tette jött is hamar a 2 gyerek stb.
Innen már nem volt értelme....
(Annyit tanultam viszont ebből a kapcsolatból ,hogy igen is történhetnek jó dolgok váratlanul.
És kaptam egy olyan töltetet ,hogy megtanultam legyőzni a gátlásaim és félelmeim és kimertem állni magamért és szeretteimért. (Elég visszahúzódó voltam fiatalként a huszas éveim előtt)
És talán ennek a (traumának) fájó emléknek köszönhetően törekedtem arra hogy ne álljakk meg ne fogadjam el a pangást,a rosszat ,mindíg fejlődjek és jobb-jobb munkát több-több pénzt keressek. Megdolgoztam érte mostanra már torony magasan túlszárnyaltam anyagilag és egzisztenciában azt az akkor jómódúnak tűnő túlkoros liliomtipró tűzoltócsávót aki elszerette a barátnőmet. "Bár ez nem vigasztal. "De nem is rossz érzés.
F/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!