Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most tényleg szeret ugy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg szeret ugy hogy még sose látott?

Figyelt kérdés
hihetetlen de 3 éve mellettem van egy lány ( roma) úgy hogy még sose taliztunk. de sokat beszélgettünk telefonon már. 3 év... k*va sok és eleinte azt hittem csak átver.. de kitart mellettem azt mondja.... szeritettek létezik ilyen? a családja is tud rólam. és momdt a lanynak hoe nyugodtan keressen mást aki közelebb lenne hozzá. de nem akar és csak mellettem szeretne lenni.

2023. ápr. 21. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeret ahhoz azért több kell de biztos kedvel másképp három éve nem beszélnétek. Azt viszont làtom fontos volt leírnod, hogy roma...
2023. ápr. 21. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Hány m évesek vagytok?
2023. ápr. 21. 21:51
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
A 3 év azért sokkal beszédesebb, mint hogy bárki bármit is mondjon..Származástól függetlenül.
2023. ápr. 21. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Simán lehet igen! Kialakított rólad egy képet a fejébe és abba szerelmes.

Ami azért necces mert ha találkoznátok akkor lehet hogy rájönne hogy a kialakított kép nem feltétlen egyezik a valósággal.

2023. ápr. 21. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

En ugyanebben voltam, a lany roma volt, a csaladja viszont nem engedte hogy velem legyen

Végén teljesen kikeszült ebbe, elszökött otthonrol de soha nem lettünk egymasei mert meghalt

Nekem 2.5evem volt!

Részleteket nem irom, annyit hogy a csaad testörrel vedette a lanyt, nehogy elszökjön!

2023. ápr. 21. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet szerelmes olyanba, akit nem látott. Abba lehet szerelmes, amilyennek elképzel titeket együtt.

De a valóság nem ilyen. Élőben találkozni teljesen más...

2023. ápr. 21. 22:07
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Senki nevében nem szerencsés nyilatkozni, mert sosem tudhatod ki mit érez valójában, a kifelé mutató szinház mögött..
2023. ápr. 21. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet olyan jókat tud veled beszélgetni mint a környezetében mással nem. Nekem is volt egy sosem látott telefonos beszélgető társam. Még magánjellegű dolgokat is megbeszéltem vele. Nincs sok barátom, az is nagyon jó volt hogy kiültem egy parkba, napra és beszéltünk. Aztán nekem lett barátom. Ezt elmondtam neki. Erre bedurcizott.
2023. ápr. 22. 00:57
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
Dehogy téged szeret...elképzelt valamilyennek, és abba szerelmes maximum. Mint a kislányok a sztárokba...kb.
2023. ápr. 22. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!