Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon régimódi vagyok, ha így gondolkodom?
A szerelemben és a jó szexben az izgalmas mindkét fél számára, ha csak egy emberhez kötődünk érzelmileg és csak ő kaphat meg minket. Nem értem a sok alkalmit és szexkapcsolatot kereső embert. 16 éves korom óta mindhárom kapcsolatom tartós érzelmeken alapult és igen, vége lett, de akkor is korrekten, kulturáltan váltunk el egymástól. Nagyon sok jó élmény és szép emlék fűz hozzájuk, amiket random k*rogatásokkal nem kaptam volna meg.
24/F
Lényegében egyetértek veled, én sem csaltam meg soha egyetlen páromat és nem voltak egy éjszakás kalandjaim sem.
Azonban egyszer olyat tapasztaltam meg egy férfival, amit soha nem fogok elfelejteni. Rám írt egy közösségi oldalon és már első pillanattól valami eszméletlen elemi erő volt bennünk egymás iránt, megmagyarázhatatlan volt, hogy mennyire vonzódunk egymáshoz. Nem volt kimondva, hogy csak szex lesz, de mégis tudtuk. Többször találkoztunk az első szex előtt, de már az első pillanatban tudtam, hogy nem érdekel, lesz-e folytatás, de akkor is meg akarom tapasztalni, hogy milyen vele. A harmadik alkalommal feküdtünk le egymással és leírhatatlan volt. Azelőtt is élveztem a szexet a kapcsolataimban, de tőle valami egészen mást kaptam. Megőrjítettük egymást, viccesen hangozhat, de amikor szexeltünk, mintha egy teljesen más dimenzióba kerültünk volna. Néhány együtt töltött éjszaka után én kértem, hogy fejezzük be, igazából nem is tudom a valódi okát, megijesztett az, ahogyan hatott rám. Viszont valahányszor visszagondolok rá (pedig már 15 éves történet) egyetlen pillanatát sem bánom. Pár évente felbukkan, de mindig tiltom, hiszen már komoly kapcsolatban élek.
Hidd el, van olyan, hogy csak elragad és magával ránt a helyzet és ha egyikőtök sem él kapcsolatban, nincs ki előtt szégyenkezned.
43/N
"Hidd el, van olyan, hogy csak elragad és magával ránt a helyzet"
Az, hogy veled megtörtént, nem azt jelenti, hogy bárkivel meg tud történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!