Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy osszetort sziv kepes még szeretni?
Tudom, de en hittem a mi kapcsolatunkban. Mar gyermekeket is terveztunk es hazassagot erre jott ez…
Kerlek mondjatok, hogy ezen tul lehet lenni… mert a szivem folyamatosan azt mondja, hogy ez egy orokke valosagig fog tartani..
Átéltem én is ezt az érzést, tudom mennyire nehéz összetört szívvel élni. Szinte nincs olyan ember aki ne élt volna át hasonlót. Lehet nő, lehet férfi, ha elhagynak valakit, az mindig fáj. Leginkább az önbecsülésünk sérül, mivel ezáltal leértékeltnek érezzük magunkat.
De addig nem voltál értékes ember mielőtt megismerted? Dehogynem!
Azért volt veled (nem tudom meddig) mert valami volt benned ami vonzotta.
Gondold végig mit adott neked az a kapcsolat, miben különböztetek ami miatt elhagyott,... miért pont ő kell neked?!
Elhagyott? El. Nem akart már veled lenni? Nem.
Amennyiben van lehetőségetek beszélni egymással,úgy őszintén beszéljetek róla és tisztábban fogod látni az okokat.
Kell idő feldolgozni azt, hogy már nem az életed része,.. én is azt gondoltam soha nem fogom tudni feldolgozni amikor az exem számomra "váratlanul" elhagyott.
Mégis sikerült.
Különbözőek vagyunk, van akinek a saját hobbija segít, van aki más mellett találja meg az élet értelmét,... meg sorolhatnám.
Rengetegen szakítanak, válnak,külön költöznek, szeretőt tartanak. Stb. Pedig a kezdetek kezdetén úgy szerették egymást, mint a világon senki.
Ritka az a házasság ahol nem szerelemből köti össze az életét a két fél.
Na a váláskor aztán meg már minden rossz a másikban. 1-2-5-10- akárhány évig jó volt vele, aztán mi lett a vége.. harc a vagyonért, harc a gyerekekért, harc azzal az emberrel, akit egykor álompasinak/álomnőnek tartottunk.
Túl fogod élni! 👍
Mintha magamat hallanám, én is ilyen voltam, kb 10 évvel ezelőtt, a szívem megszakadt, azt hittem soha többé nem fogok tudni szeretni senkit, sőt, nem is akartam szeretni senkit, két év telt el így, két évig nem volt semmilyen kapcsolatom. Aztán két év után jött egy lány, akit mégjobban tudtam szeretni, aztán azután is jött egy lány, akit még annál is jobban tudtam szeretni.
Féltem, ahogy teltek az évek kapcsolatok jöttek mentek, mi fog maradni belőlem, lesz e bennem még szeretet, szerelem...és azt kell mondjam, hogy mindig tudtam erősebben szeretni mint előzőleg.
Ettől ne aggódj, de amíg nem engeded el, addig tényleg nem fogsz tudni mást szeretni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!