Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért érzem ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért érzem ezt most? Esetleg valami tippetek van?

Figyelt kérdés

Volt egy nagy szerelmem tiniként ő volt az első…. 3 évet jártunk utána szakitottam nem akartam többet bántani őt(akkoriban nagyon rossz volt a magaviseletem) fiatalok voltunk mindösssze 16 voltam mikor ez megtörtént 14 évesen ismertem meg őt. Messze lakott tőlem, nos ezután pár év már eltelt lassan 4 éve nem láttam nem igazán beszéltem vele, nekem is lett másik barátom akit nagyon szeretek és neki is barátnője akivel már családot tervez.

Viszont nemrégiben valahogy megint elkezdtünk streakelni és irt is párszor, ezóta nekem folyamatosan sirógörcseim vannak nagyon elkezdett hiányozni és úgy érzem most nőltem fel hozzá, minden hely amit látok rá emlékeztet. Lehetséges, hogy azért van ez mert mégis ő volt az első? Mit javasoltok ezekre a sirásokra hiszen ennek 3-4 éve lassan

2023. ápr. 18. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Habár nem voltam a helyzetedben ,szívesen leírom a véleményem. Persze,szerintem kiválthat ilyen érzelmeket belőled ez az egész,hisz 3 évről van szó, egykor a mindennapjaid része volt...,de ettől még nem kell beleélned magad egy régi emlékbe.

Természet attól még lehet fontos neked ő,mint személy, hogy már van másik párkapcsolatod és neki is. Talán felszakított régi sebeket, ezért zajlatódtál fel. Ellenben,gondolom nem véletlen szakítottatok,talán így kellett lennie.

De ha nem is tudok mást tanácsolni,annyit mondok, hogy légy őszinte a jelenlegi párodhoz és próbáld meg ezt rendezni magadban! Sírd ki magad ,ha úgy jobb,de mindenképp hideg fejjel kell végiggondolnod ezt az egészet,vagy hogy mit akarsz tenni. De az idő majd mindent eldönt. Kitartást kívánok!

2023. ápr. 18. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:

*természetesen

*zaklatódtál

2023. ápr. 18. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:
22%
Ez nagyon nem normális helyzet. Szakembert javaslok. Pszichológus. Valamit fel kell dolgoznod itt. És egészen biztosan, hogy ő már soha nem lesz igazi.
2023. ápr. 18. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Keci ezek a már egyszer szakítottatok ne gyertek össze többet válaszok mindig az ilyen frigid balfszoktól jönnek. Krvára mindegy, hogy mi volt anno, garantáltan sokat változtatok mind a ketten ilyen korban. Mindig egymásra lehet újra találni. Nővéremék így votlak, gimiben jártak két évet, eltelt 9 év mind a kettejüknek vége lett egy egy hoszabb kapcsolatának, újra egymás mellé keveredtek közös barátokon keresztül, ma boldog házasok egy 1 éves kislánnyal.
2023. ápr. 21. 20:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Én nagyon érzem azt, hogy lehet nem most de lesz még valami vele, viszont nem tudom ezeket az érzéseket magamba hova tenni….
2023. ápr. 21. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Hagyd ot békén, családot tervezz!!!
2023. ápr. 22. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!