Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban létezik még igazi, őszinte szerelem?
Ahol mernek szeretni és ugyanúgy szeretve vannak a felek
Érdek nélkül, csak azért szeretik egymást akik
Szerintem érdek nélküli szeretet nem létezik. Maximum a szülői szeretet a gyerek iránt.
De már pusztán az érdek, hogy valaki nem akar magányos lenni. Érdekből van olyannal, aki jó társ, akivel szebb az élet.
Mi őszintén szeretjük egymást a férjemmel, de nem gondolnám hogy érdek nélkül. Ha pl elkezdene verni, simán elvalnék mivel az szolgálná az érdekemet.
22. Erről beszélek én is. Egy szülőnek a gyereke az vér szerinti, addig egy férj és feleség idegenek. Ez a "feltétel nélkül szeretem és imádom" nekem baromira nyálas és messzemenően ostoba kijelentés.
Igazából nem is kell hogy erőszak legyen egy párkapcsolatban hogy elhagyják egymást! Sőt! Mennyi ismerősöm járt úgy vagy lépett le, hogy a nagy kényelembe beleunt. Naponta szex, naponta anyuci helyett anyuci, vagy apuci helyett apuci, és ez a végtelen unalomba vitte a kapcsolatokat. Vagy éppen az egyik fél már nem hozta a mennyiségi és minőségi elvárásokat a szexben, és ki is kukázták. Vagy éppen a rózsaszín ködben egy teljesen más valakit képzelt el az egyik, olyat ami az elvárásainak tökéletesen megfelelt volna, csak hát a köd elillant, a partner meg nem azt adta amit elvártak. Hogyne, akkor működik egy kapcsolat ha mindkét fél kielégül, és ez a lényeg! Nem a másik, hanem a saját igényeink legyenek kielégítve. Szakításkor sem a másikat siratjuk hanem önmagunkat, vagyis azt, hogy most mi lesz velünk? Eddig megkaptam azt amit holnaptól már nem. A párunk csak azt testesíti meg jobb esetben, aki a saját egónkat, elvárásunkat kielégíti. Egyedül vagyunk egész életünkben, csak ezt a többség nem veszi észre. Pl. ha holnaptól a párod semmit sem fog megtenni érted, szex sem lesz, vele maradnál? Ugye nem. Akkor most ki volt a fontos? Az ember vagy az elvárásaid? Ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!