Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
58 éves férfi és egy 26 éves nő lehet ebből komoly kapcsolat?
De igaza van itt mindenkinek :-).
Ésszel kell szeretni, meg céltudatosan csókolózni, és megkívánni, meg a másik hiányát kitalálni.
Hagyjatok már :-).
A sok észosztó. Tudatosan addig szeretek, tiszta szívből, amíg nekem megéri energiát belefektetni.
Ez így jooo ?
(Kinek, nekem nem)
Hááát érdekes kérdés.
Nekem 5. éve van egy bnőm, barátság extrával, most 23, akinek közben volt 3 elvileg rendes korabéli pasija. Mindhárom mellett mi is összebújtunk, mert kevesek voltak neki. Mindhárom pasit kidobta, mert egyszerűen rátelepedtek, piálás, féltékenység, stb stb, b.sztatás szocm.-án, minden volt. Most megint egyedül van, mármint csak én vagyok neki.
Jooo, mi nem akartunk sem összeköltözni, sem um. járni. Csak hetente 1-2 alkalommal 4-5 órát együtt lenni, szanaszéjjel élvezzük a bucinkat :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!