Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jómódú, iszlám vallású arab család hogyan fogadja általában, ha a lányuk összejön egy magyar pasival?
Annak idején a húgomnak udvarolt egy jómódú családból származó intelligens, vallásos arab srác. Szóval tudom, hogy ezen az oldalon miként mennek a dolgok.
De mi a helyzet fordítva?
Üvölti testvèr rokon sógor apu anyu hogy Agballakh ès előveszik a règi AK-47es gèpkarabèllyokat az ágyneműtartóból meg szekrènymellől ès megkergetnek.
Egyszerübb egy romeszcsajszit felszedni , ott legalább már tudod mire számíthatsz! 😆
Hát nem tudom szerintem ez úgy működik, hogy valami kompromisszumot kell kötni, pl. Felvenni az iszlámot, vagy valami szokásban beszállni közéjük.
Hogy érezzék közéjük tartozol.
Kedves kérdező,
Szunnita muszlim vagyok (magyar).
Amennyiben vallásos muszlim család, akkor biztosan NEM fogják hozzáadni a lányukat egy nem muszlim férfihoz.
A Korán ezt egyértelműen megtiltja nekünk.
Amennyiben a fiatalember felveszi az Iszlámot akkor ez az akadály elhárul, és nyitottak lehetnek a dologra.
Igen nagy öröm ha új ember veszi fel Allah vallását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!