Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Került már valaki hasonló helyzetbe? Mit tanácsoltok?
Egy olyan problémába ütköztem, hogy beleszerettem a témavezetőmbe. Kezdetben csak erős szimpátiát éreztem az első pillanatoktól fogva. Ahogy egyre jobban megismertem, sajnos beleszerettem. Három éve ismerem, amelyből 1,5 éve érzek többet a kelleténél.
Nem lenne probléma, mivel fiatal adjunktusról van szó, 8-9 év korkülönbséggel, viszont 3-4 éves házassága van! Próbálom kerülni, amennyire csak lehet. Mióta tudatosult bennem, hogy szerelmes lettem (sokáig nem akartam beismerni, elfogadni), azóta megszakítottam a kapcsolatot vele.
Próbálom minél inkább elkerülni, ebből kifolyólag nem tartózkodom az egyetem közelében sem, de mivel a témavezetőm, így elég nehéz elkerülni a kommunikációt...
A legrosszabb, hogy hiába nem látom, egész nap rágondolok és mindenről eszembe jut....
Mikor lesz ennek vége? Olyan rossz érzés
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!