Mit tanácsoltok? Volt-e már valaki hasonló helyzetben?
Szóval az a helyzet hogy nem nagyon találom a helyemet a világban.. teljesen kilátástalan,cèltalan vagyok nem tudom mit kezdjek magammal, félek belevágni bármi újba avagy ismeretlenbe. Rengeteg dolog érdekel egy adott ideig de amint belekezdek egy kis idő elteltével rájövök hogy rossz döntes volt és menekülök egyből. Nagyon nehezen nyílok meg idegeneknek de még ismerösöknek, családtagoknak is. Ritka ha betudok illesszkedni anélkül hogy folyton azon járna az agyam hogy ki mit gondol rólam , ki néz engem , elrontok mindent stb stb.. Nem igazàn értek semmihez, konkrétan mindenben béna vagyok és emellé társul az introvertált személyiségem igy nagyon nehezen találok munkát is ahol nem görcsölnék vagy lennék rosszul egész nap. Úgy látom mintha egyedül én járnék ilyen cipőben, mintha mindenkinek tartana valamerre az élete és mindent eltudnak érni amit akarnak.
Esetleg tudnátok e tanácsolni valamit ? Hogyan vàltoztathatnék magamon?
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!