Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon megmozdult benne valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megmozdult benne valami irántam?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja vagyok az új munkahelyemen. Van egy lány akivel együtt jártunk képzésre együtt kezdük ott a pályafutásunkat. Ahogy telt az idő egyre jobb viszonyban lettünk és már minden szünetet együtt töltöttünk. Sokat hülyéskedtünk. Egyszer megkérdezte tőlem hogy hogy szoktam csajozni. Mondtam neki hogy már leginkább sehogy mert elvették a kedvem tőle. Hogy sok kretént fogtam ki. Erre elkezdte mondani hogy de ő nem is kretén. Ezt hajtogatta egyfolytában én meg viccesen azt mondtam neki rá hogy dehát vele nem is csajozok. Erre kényszeresen mosolygott. Nagyon meglepődtem amikor visszahallottam hogy valaki szidott engem a hátam mögött és ő a védelmemre kelve nekiesett és kiosztotta. Mesélte nekem ezt utána és megölelgettem megsimogattam. Utána folyton hozzám ért valamit mindig babràlt rajtam. Korábban is szorosan hozzám érve sétált velem. Szóval ment ez a szeretgetés az eset után. Majd másnap teljesen megváltozott. Kicsit került engem és kimért volt velem. Kérdeztem tőle hogy mi a baj de ködösített hogy nincs semmi. Mondtam neki hogy nem ilyen szokott lenni. De elterelte a témát. Következő nap már másképp viselkedett. Újra megöleltük egymást többször is. Ki akart velem jönni szünetre de nem engedték akkor pont és oda is szólt emiatt a főnökének. Szóval akkortól datàlható igazándiból ez a változás amióta kérdezte hogy hogyan csajozok. Folyton néz engem de olyan furcsa. Valahogy közel se nevet annyit meg bolondozik mint előtte. Mikor mosolyogva összepacsiztam a kolléganőjével akit mellesleg az előző munkahelyemről ismerek mert ott is együtt dolgoztunk akkor miután visszafelé mentem csúnyán nézett rám és mikor hozzá akartam érni elhúzódott mérgesen. Miután odamentem akkor hozzá azt mondta hogy hagyjam békén. Nem értettem akkor sem hogy mi a baj mert semmi rosszat nem tettem. Legutóbb egy másik sráccal beszélgetett és elhussant előttem. Köszöntem neki és ő is de tovább is ment. Nem várt meg ahogy szokott. Mintha direkt lett volna megszerkesztve ez a szitu. Aztán mikor dolgoztunk és mentem ki akkor előttem direkt megsimogatta gyorsan a kolléganőjét. Kifelé menet szokás szerint úgy sétált mellettem hogy mindenünk nem hogy összeért hanem egymáson voltunk szinte. Közben egyfolytában nézett. Nagyon sokan próbálkoznak nála de mindenkit elhajt.Igaz amiatt is teszi mert obszcén módon tudatják vele sokszor az úriemberek a dolgokat. Nem nyerő nála a szexuális jellegű közeledés. Utálja ha valaki ringyónak nézi.Én meg viszont nem merem elhinni hogy bejövök neki mert egyáltalán nem vagyok egy szép ember. De mégis olyan fura dolgokat produkál mostanában hogy kezdem azt hinni hogy valami elindult benne irántam. Mit gondoltok erről? Létezhet ez vagy csak rosszul látom? Nem merem beleélni magam mert fájdalmas tud lenni kegyetlenül a csalódás. Köszönöm ha segítetek.
2023. ápr. 4. 14:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha odamenne hozzád, az öledbe ülne és azt kiabálná, hogy SZERESS azt se vennéd észre és csak tökölnél és lamentálnál.

Hívd el egy kávéra!!!

2023. ápr. 16. 15:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Hogy sülne el szerintetek az ha megcsókolnàm amikor majd együtt lógunk megint?
2023. ápr. 16. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!