Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem merek megmozdulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merek megmozdulni ha a csajozásról van szó?

Figyelt kérdés
Szeretnék barátnőt, de mindig csak mikor otthon vagyok. Olyankor mindig eltervezem, hogy mi lesz meg milyen jó volna, aztán mikor esély volna ismerkedni akkor már félek. Eddig még legalább ki-kijártam, de most már félek olyan helyre menni ahol lányok is vannak. Egy év óta rengeteg fejlődtem vissza. Most már egyenesen a hideg ráz ha társaságba kell mennem, gyomorgörcs stb. Ez, hogy már nem kívánom magam láttatni sem, nem tudom mennyire sok?

2018. szept. 30. 21:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%

Mentális beteg vagy.

Nem kell ezt szépíteni, szorongsz, pánikolsz, egy tőled igazából 10-20 kilóval kevesebb, védtelenebb embertársadtól.

2018. szept. 30. 21:53
 2/14 anonim ***** válasza:

Kedves 1-es

Biztos vagy benne hogy azoktól a védtelen lányoktól fél? Remélem nem. Itt sokkal inkább arról van szó, hogy te valamiért ezt ki akarod jelenteni. Annyira, hogy az sem zavar, ha a valóságot tagadod.

2018. szept. 30. 22:08
 3/14 A kérdező kommentje:

Tehát?

Lehet ez már valahol mentális betegség, ahogy mondtam, egy éve még több kedvem volt az egészhez. Most meg már inkább láttatni sem akarom magam.

Más, hogy mászott ki ebből/hasonló gödörből? Tényleg próbáljam meg ezt az egészet kiiktatni a gondolataimból, és teljesen másra koncentrálni?

2018. szept. 30. 22:12
 4/14 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Nyugtasd magad azzal a gondolattal, hogy a nők még nálad is büdösebbet szarnak. Rögtön el fog szállni az előítéleted velük szemben.
2018. szept. 30. 22:13
 5/14 A kérdező kommentje:
Már ezekre is gondoltam, de nem segített semmit. Reménytelen vagyok.
2018. szept. 30. 22:15
 6/14 anonim ***** válasza:

el kell foglalnod magad ha lehet egész nap olyan dolgokkal amit éltetnek, és nem az összes gondolataid a szexről fog szólni, hanem más fog örömet okozni

a csajoknak az kell, hogy ne csak dugni akard őket, hanem egy jó beszélgető társ légy aki mellett jó lenni, és feltöli öket, de ezt csak úgy tudod meg tenni, hogy elkezded tisztelni magadat, és figyelni mi az amit akarsz az élettől

futni, sportolni az élet alapvető része kell, hogy legyen, de ez nem lesz elég, a gondolataidat át kell formálnod, és megtanulni objektívan kezelni az napi eseményeket

2018. okt. 1. 00:11
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem hanyagold a csajozást - csak időt és energiát visz el, ami sohanapján se fog megtérülni, ráadásul jól pofára is esel majd csomószor. Ennek mi értelme? SZVSZ sokkal jobban teszed, ha olyasmivel töltöd az életed inkább, ami NEKED jó. Boldog szingliként fényévekkel jobb az élet, mint párkapcsolatban. Rengeteg rossz házas szívesen cserélne veled akár csak 1 napra is.
2018. okt. 1. 02:15
 8/14 A kérdező kommentje:

Hanyagolom a csajozást, vagyis nem próbálkozok a lányoknál. Ez még okés, menni fog, de azt, hogy küzdjem le, hogy már ki sem merek bújni a szobából, és egyetemre sem szívesen megyek a sok csaj miatt? Nem néznek csak engem, de ha csak egy pillanatra is, de mindegyik rám tekint.

Most meg, hogy új év kezdődött mindenki szívesen bámészkodik.

2018. okt. 1. 07:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
1-es... te okoskodó ripacs. Nem a védtelen lányoktól fél, hanem a visszautasítástól. Ha már próbálsz itt pszichológuskodni legalább hülyeségeket ne írogass..
2018. okt. 2. 10:56
 10/14 anonim ***** válasza:

46 éves vagyok, túl több komoly kapcsolaton és túl egy 15 évig tartó élettársi viszonyon, melynek 5 éve vége.

Éppen tegnap töröltem le magamat az utolsó társkereső helyről.

INDOKOLÁS

A társkeresőzés és a nemtárskeresőzés között az a különbség, hogy az egyik sok energiát visz el, a másik nem, a végeredmény azonos.

Belefáradtam a sok fanyalgásba, elutasításba, ha ezek nem voltak akkor volt helyette kötekedés, dráma, konfliktuskeresés stb, totál blőd indokokkal, amire meg nem vagyok kíváncsi.

Úgyhogy szarok a témára. Hiányzik egy társ, egy nő az életemből, de a kreténségre nem vagyok kìváncsi.

2018. okt. 2. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!