Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merek megmozdulni ha a csajozásról van szó?
Mentális beteg vagy.
Nem kell ezt szépíteni, szorongsz, pánikolsz, egy tőled igazából 10-20 kilóval kevesebb, védtelenebb embertársadtól.
Kedves 1-es
Biztos vagy benne hogy azoktól a védtelen lányoktól fél? Remélem nem. Itt sokkal inkább arról van szó, hogy te valamiért ezt ki akarod jelenteni. Annyira, hogy az sem zavar, ha a valóságot tagadod.
Tehát?
Lehet ez már valahol mentális betegség, ahogy mondtam, egy éve még több kedvem volt az egészhez. Most meg már inkább láttatni sem akarom magam.
Más, hogy mászott ki ebből/hasonló gödörből? Tényleg próbáljam meg ezt az egészet kiiktatni a gondolataimból, és teljesen másra koncentrálni?
el kell foglalnod magad ha lehet egész nap olyan dolgokkal amit éltetnek, és nem az összes gondolataid a szexről fog szólni, hanem más fog örömet okozni
a csajoknak az kell, hogy ne csak dugni akard őket, hanem egy jó beszélgető társ légy aki mellett jó lenni, és feltöli öket, de ezt csak úgy tudod meg tenni, hogy elkezded tisztelni magadat, és figyelni mi az amit akarsz az élettől
futni, sportolni az élet alapvető része kell, hogy legyen, de ez nem lesz elég, a gondolataidat át kell formálnod, és megtanulni objektívan kezelni az napi eseményeket
Hanyagolom a csajozást, vagyis nem próbálkozok a lányoknál. Ez még okés, menni fog, de azt, hogy küzdjem le, hogy már ki sem merek bújni a szobából, és egyetemre sem szívesen megyek a sok csaj miatt? Nem néznek csak engem, de ha csak egy pillanatra is, de mindegyik rám tekint.
Most meg, hogy új év kezdődött mindenki szívesen bámészkodik.
46 éves vagyok, túl több komoly kapcsolaton és túl egy 15 évig tartó élettársi viszonyon, melynek 5 éve vége.
Éppen tegnap töröltem le magamat az utolsó társkereső helyről.
INDOKOLÁS
A társkeresőzés és a nemtárskeresőzés között az a különbség, hogy az egyik sok energiát visz el, a másik nem, a végeredmény azonos.
Belefáradtam a sok fanyalgásba, elutasításba, ha ezek nem voltak akkor volt helyette kötekedés, dráma, konfliktuskeresés stb, totál blőd indokokkal, amire meg nem vagyok kíváncsi.
Úgyhogy szarok a témára. Hiányzik egy társ, egy nő az életemből, de a kreténségre nem vagyok kìváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!