Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem merek megmozdulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merek megmozdulni ha a csajozásról van szó?

Figyelt kérdés
Szeretnék barátnőt, de mindig csak mikor otthon vagyok. Olyankor mindig eltervezem, hogy mi lesz meg milyen jó volna, aztán mikor esély volna ismerkedni akkor már félek. Eddig még legalább ki-kijártam, de most már félek olyan helyre menni ahol lányok is vannak. Egy év óta rengeteg fejlődtem vissza. Most már egyenesen a hideg ráz ha társaságba kell mennem, gyomorgörcs stb. Ez, hogy már nem kívánom magam láttatni sem, nem tudom mennyire sok?

2018. szept. 30. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor nézzük a társkeresést:

A ronda nők esélyei:

- átlag alatti férfiaknál 100%

- átlagos férfiaknál 80%

- superman kategóriánál: 0%

Átlag nők esélyei:

- átlagos férfiaknál 100%

- superman kategóriánál: 20%

Csinos nők esélyei:

- átlagos férfiaknál 100%

- superman kategóriánál: 100%

... és most jön a lényeg...

Átlag alatti férfiak esélyei:

- átlag alatti nőknél 50%

- átlagos nőknél 0%

- csinos nőknél: 0%

Átlagos férfiak esélyei:

- átlag alatti nőknél 50%

- átlagos nőknél 10%

- csinos nőknél: 0%

Superman férfiak esélyei:

- átlag alatti nőknél 100%

- átlagos nőknél 100%

- csinos nőknél: 100%

2018. okt. 14. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:

11es, kiváló összehasonlítás

Annyit hozzá kell tenni, hogy a srácok esetében a szociális státusz emelésével komolyan meg tudod növelni az esélyedet, csak azt kell kitalálnod, hogyan tudod emelni, ha ez megvan szép lassan elkezdhetsz dolgozni rajta

2018. okt. 14. 17:58
 13/14 anonim ***** válasza:

12-es. Bocsánat, ezt tényleg kihagytam. Igazat adok neked, a szociális státusz és a külsőségek emelése képezi a fő feladatot. Mivel ez a valóságban csak keveseknél működik, így a nagytöbbség csak illúzió keltés műfaját gyakorolja.

Ismered te is ezeket a trükköket: kreatin, szteroidok a megnyerő és gyorsan fejlődő vizes és minőségtelen izomzatért, de a póló legalább feszül. Szolárium a szép kreol és latinos hatásért, kozmetikus a szépfiú hatásért. Összetarhált pénzekből vett státusz szimbólum ruhák, ékszerek és tárgyak vásárlása a jólét illúziójáért. PUA tanfolyamok a nagydumás, határozott férfi látszatáért.

Az a baj ezekkel, hogy az egész egy kamu műsor, egy porhintés. Arról szól, hogy a nőt minél gyorsabban az ágyba vigye, még mielőtt lebukna a bűvész. A tragédia, vagy a slusszpoén meg az, hogy a nőknek meg ez kell.

Kereslet-kínálat, kéz a kézben jár. Mindkét oldal erősen tévúton jár, a tendencia pedig egyre rosszabb. Nem igazán lehet hibáztatni a nőket sem, az ő agyukat is napiszinten mossa át a profitorientált reklámipar: nekik csak a legjobb jár, ne adják alább. Hát igen. A kérdés már csak az, hogy mit nevezünk jónak... de erre is megkapják a választ: a korlátlan szórakozást, a wellness hoteleket, a világkörüli utakat, a borozgatást a menő pub-okban, hétvégi adriai kiruccanásokat, az értékes tárgyakat... és nem utolsósorban a top egzisztenciával bíró, igényes, diplomás, határozott, humoros, gyengéd, tesztoszteron bomba, vállalkozó, több ingatlannal bíró, sportos, céltudatos stb. nagybetűs FÉRFIT: Aki mellett a 18. kerületi lakótelepről származó, 45nm2-en felnőtt, könyvtár szakot végzett 160/70-es nőcske is NŐ-nek érezheti magát. Mert hát neki is ilyen álomférfi dukál, nehogy már ő legyen az, aki ezekből az elvárásokból lejjebb ad.

Aztán szépen felnő egy olyan női generáció, aki már kilométerekkel elszakadt a valóságtól, ezzel megteremtve a szánalmas férfi kategóriáját.

Ugyanis, a férfiak többsége ihen is értékes, de mivel szinte az összes társkeresési fronton zsákutcába kerülnek, csorbul az önértékelésük. Ugyanis, az ember nem robot(még ha a multik, így vagy úgy, de azt szeretnének), szüksége van egy társra. Az óriási női igényszint (amit a profitorientáltság nevében szépen, szinte észrevétlenül az egekig emeltek) azt sugallja, vagyis a gyakorlat is alátámasztja, hogy nem kellenek senkinek. Így az átlag férfi csúszik lefelé a lejtőn, és jön a 22-es csapdája. Kérdem én! Miért nem jó egy átlag test? Miért kell telezabálnia magát egy srácnak azzal a sok sz*r egészségkárosító, GMO kukoricából készült tömegnövelővel? Aztán a konditermet és az erre épülő még véletlenül sem profitorientált iparágat gazdagítva kijelentheti, hogy ő bizony sportol. Aha, egót kénytelen építeni, mert ebben a műanyag világban bizony a 45-ös kar alatt nem férfi a férfi. Ja, mert a reklámokban, a klippekben is olyan a férfiideál. Értem. Hazudik az a nő, aki azt mondja nem mosta már át az agyát ez a korszellem. Bizony ám, a külsőségek már többet nyomnak a latba, mint amit bevallanak.

A másik tény kedves lányok, hölgyek, nők... esélyt sem adtok a fiúknak, férfiaknak. Lehet itt jönni belső értékekkel, kisugárzással meg a divatos trendi kifejezésekkel. Nektek már szinte mindenki gusztustalan, igénytelen, ronda, nem szimpatikus stb. Így adtok egy újabb pofont a férfi társadalomnak.

Persze majd jönnek azok a "pasik" akik szerint csak a lúzereknek nem jut nő. Aha, persze. Akik élből jóképűek.

Tudom hogy ez így már így marad, sőt ennél csak rosszabb lesz. Az új trend már beköszöntött, a független nők társadalma címen. Rossz előjel ez a férfiaknak, mert lesüllyednek használati cikk szintjére. Ki tudja, 100 év múlva már az is lehet, hogy klónoznak pár szupergénekkel megáldott hímneműt az örökítőanyagai miatt.

2018. okt. 14. 18:54
 14/14 anonim ***** válasza:
20 évesen inkább nem is ismerkedem. Idáig sem tettem ezután sem fogom. Jobban járok szerintem. Nem állok szóba a nőkkel mert utálom őket, levegőnek nézem őket és a "tenyérnyi hússal" a lábuk között rám nincsenek hatással.
2018. okt. 14. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!