Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek szerelmes egy fiatalabb fiúba?
Azt érzem hogy szerelmes lettem egy 10 évvel fiatalabb fiúba. 35 éves nő vagyok. Szerintetek működhet vagy inkább felejtsem el?
Nem voltam eddig házas és gyerekem sincs, nem is tervezek. Ha ezek számítanak.
Meg egyáltalán miről is beszélünk, amikor azt sem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseid, nem inkább azt kellett volna feltenni kérdésnek, amiben felsorolod hogyan viszonyul hozzád?
LOL, tök mindegy mit érzel, ha ő nem érzi ugyanazt! 35 évesen azért több eszed is lehetne hiába vagy szerelmes. És ezt nem rosszbol írom, de miféle kérdés már, hogy lehetsz-e szerelmes...Még te sem tudod eldonteni, hogy kibe légy az, nem még más! De az biztos, hogy nem működne, ha nem viszonozza és más életszakaszban vagytok. Előbb utóbb kibukna a 10 év!
Mások tapasztalaira voltam inkább kíváncsi kedves 22-es.
Aki esetleg hasonló cipőben járt vagy jár. 😊
#17 "Neked már gyerek kell, nem még egy a nyakadra." Te honnan a francból tudod, mi kell a kérdezőnek???
Az ilyenek akarták szétcseszni a mi kapcsolatunkat is, csak szerencsére nem hallgattunk rájuk!
#24 Ezért is írok ilyen vehemensen. Mert én aztán full saját tapasztalatból beszélek. Igaz, nálunk csak 8 év volt, de az már majdnem mindegy.
# 1 voltam
Mindegy, hogy akar gyereket, vagy sem, az a pasi lehet, hogy akar és hiába nem tetszik egyszerűen 10 év sok.
Az a fiú, ha nem élte még ki magát előbb utóbb dobni fogja friss, fiatal pipiért!
Nem fogom őt illúziókba kergetni, mint te 17-es.
A többség szerint és a tapasztalatok, vagy történetek szerint nem működőképes, mert nem illenek össze hosszútávon.Te kivétel vagy, de még mindig ne légy biztos benne te se, hogy együtt fogtok megoregedni...
#28 #16 vagyok, nem #17, és ez nem illúzió. Persze kergessük csak a negatív irányba, hogy úgyis megszívja, végül is most erről szól a világ: minden lássunk negatívan!
De, igenis összeillhetnek hosszú távon, és képzeld, hogy tökéletesen biztos vagyok abban, hogy együtt fogunk megöregedni!
De te biztos jobban tudod :-)
Kérdező, neked hajrá, keresd az alkalmat, hogy megtudd, kölcsönös-e az érzés, és ha összejön, továbbra is kérlek, ne hallgass a hurrogókra!!! 3 év korkülönbség is tud rossz lenni, ha rossz a kapcsolat, és 10 év is jó, ha jó a kapcsolat!
Kiszálltam, pápá! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!