Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek szerelmes egy fiatalabb fiúba?
Figyelt kérdés
Azt érzem hogy szerelmes lettem egy 10 évvel fiatalabb fiúba. 35 éves nő vagyok. Szerintetek működhet vagy inkább felejtsem el?
Nem voltam eddig házas és gyerekem sincs, nem is tervezek. Ha ezek számítanak.
Azért én óvatosan mennék bele ilyen helyzetbe. A fiatal srácoknak imponál egy idősebb nő érdeklődése, meg a tapasztalatszerzés. Ő még iszonyú fiatal, simán elvan veled 1-2-3 évig egy ilyen kapcsolatban, csak aztán, ha továbbáll, neked még nehezebb lesz normális párt találni. De persze erre idősebb partnerrel sincs garancia, csak nőként különösen fájó, ha azért dobnak,mert már öregnek tart a másik. Tapasztalat, sajnos.
2023. ápr. 4. 14:39
12/31 anonim válasza:
Igaza van az elozonek.
Ha komoly kapcsolatot akarsz, nem ot keresed. Te eleg tapasztalt vagy mar ennyi idosen.
Sokkal jobban jarsz 30-40 eves ferfivel
2023. ápr. 4. 14:41
13/31 anonim válasza:
12-es, inkább egy 35+-ossal. 35 alatt a többség (tisztelet a kivételnek) még éretlen.
2023. ápr. 4. 14:46
14/31 A kérdező kommentje:
Sajnos a fiatalabb korosztály jön be. De ennek ellenére tudom hogy van igazság abban amit irt a 11-es. :))
2023. ápr. 4. 14:48
15/31 anonim válasza:
Az en kerdesem az, hogy miert ne lehetnel? O nem ember csak azert, mert fiatalabb? Elmondok egy elopeldat is. Pont 35 eves volt a haverom(25) parja mikor megismerkedtek. Sajnos a no akart gyereket minel hamarabb es becsapdazta a haverom, teherbe esett ismerkedesuktol ket honapra, de mar 10 eve egyutt elnek es boldogok. Az elejen nagy volt az ijedtseg a haverom reszerol, de nem a kor miatt, hanem hogy olyan fiatalon gyereke lesz.
2023. ápr. 4. 14:50
16/31 anonim válasza:
#11 #12 Én vagyok az #1 és nekem teljesen más a tapasztalatom, és ezért hiszek is benne! :-) #12 Ne jelents ki ilyet így konkrétan, mert ha én pl. 5 éve a hozzád hasonló véleményekre hallgatok, most nem lennék ilyen mérhetetlenül boldog!
2023. ápr. 4. 14:56
17/31 anonim válasza:
Azért 35 évesen nem értem miért nem a veled egykorúak tetszenek inkább, mert 10 év 10 év és még úgysem lenne sok értelme, hogy ő az idősebb.
Neked már gyerek kell, nem mégegy a nyakadra.
2023. ápr. 4. 14:56
18/31 anonim válasza:
16-os senki sem írta, hogy nincs rá esély. Csak annyit írtunk, hogy azért óvatosan és nem árt tisztázni, hogy ki mit akar, mielőtt belemegy egy ilyen kapcsolatba.
2023. ápr. 4. 14:58
19/31 A kérdező kommentje:
25 évesen már sok embernek van épp gyereke, az más kérdés hogy ki mennyire érett rá.
Bár én mint írtam is nem tervezek jelenleg gyereket, inkább csak élvezni szeretném az életet.
Az ismerősöd meg örülhet hogy a haverod kitartott mellette, mert az ilyen csapdáknak meg van az a veszélye is hogy végül hoppon marad a nő. 🤷♀️
2023. ápr. 4. 14:59
20/31 anonim válasza:
Pontosan. Gyerekkel megfogni egy férfit eléggé rizikós és szerintem nagyon nem tisztességes. Nőként mondom ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!