Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek szerelmes egy fiatalabb fiúba?
Figyelt kérdés
Azt érzem hogy szerelmes lettem egy 10 évvel fiatalabb fiúba. 35 éves nő vagyok. Szerintetek működhet vagy inkább felejtsem el?
Nem voltam eddig házas és gyerekem sincs, nem is tervezek. Ha ezek számítanak.
2023. ápr. 4. 13:56
1/31 anonim válasza:
Működhet! Ne hallgass arra, aki azt mondja, hogy nem! Majd úgyis kiderül!
Én 36 voltam, a párom 29, mikor összejöttünk!
40/N
2/31 anonim válasza:
Működhet, de mindkettőtöknek akarni kell, hogy működjön.
3/31 anonim válasza:
Én egyetemen megismerkedtem egy párral, ahol a nő 40 volt, a pasi meg egyetemista, de esküszöm meg nem mondtam volna, hogy a nő nem oda jár, meg minden szempontból fiatalosabb volt, mint mondjuk én :D (aki akkor 20 voltam)
4/31 anonim válasza:
Szerelmes lehetsz belé, de azért tisztázzátok, hogy ki mit akar az életében rövid-közép távon. Te gondolom már családot, ő meg még a karrierje elején tart. Nem mondom, hogy nem működhet, csak egyeztessétek az óráitokat.
5/31 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok, 29N, a pasi 21...
Szóval lehetséges, hogy beleszeress. Köztünk sajnos nem lesz semmi, mert túl idősnek tart magához hosszútávon és más életszakaszban is vagyunk.
6/31 A kérdező kommentje:
Sajnálom 5-ös. Egyelőre még én sem tudom mit kezdjek az érzéssel.
2023. ápr. 4. 14:25
7/31 anonim válasza:
#6 Talán kezdjetek el ismerkedni, kapcsolatot alakítani :-)
#1 voltam
8/31 anonim válasza:
Kérdező, az érzés kölcsönös, a fiú is akarja a kapcsolatot?
9/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom, barátok vagyunk csak. Lehet hogy nem szeretné, akkor ugye el is dőlne ez a kérdés.
2023. ápr. 4. 14:31
10/31 anonim válasza:
Jaaaa, hát akkor igen. De ha nem érdeklődsz, sose derül ki ;)
Hajrá!
#1, 7# voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!