Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakadjak el tőle?
Van egy fiú, kapcsolata van, de mellette engem is hülyít. Eleinte barátságnak indult a kapcsolatunk, de az is úgy hogy gimi végén rám nyomult, de annyiban maradt a dolog, és közben lett egy barátnője. Sajnos az a baj, hogy mikor foglalkozik velem akkor nagyon jól érzem magam meg kellemes amikor hozzám ér, ilyenek.Mivel tudtam hogy foglalt nem nagyon közeledtem felé, de állítólag látszott rajtam hogy odavagyok érte. Egyik napon ő megcsókolt és rá 3 hétre le is feküdt velem. Akkor nagyon boldog voltam mert azt hittem hogy megtapasztalja hogy tényleg szeretem és jó velem, és ott fogja hagyni a barátnőjét, viszont közölte hogy szeretné még velem csinálni, viszont a barátnővel tervez hosszú távra. Az ilyen tartalmú üziket mindig kitörli, hogy a barátnő ne lássa meg, sőt mikor találkozott velem és rendeltünk kaját azt is kitörölte hogy a csaj ne lássa hogy velem volt. Amikor törli az üzeneteimet, mindig megalázva érzem magam. Az arcomra van írva ha rossz a kedvem emiatt és mikor látja, próbál a kedvemben járni.
Ami a legrosszabb, hogy sokszor megbánt azzal hogy kimondja hogy ő nem érdeklődik irántam annyira mint én iránta meg hogy nem fog velem úgy foglalkozni ahogy barát a barátnővel. Amikor látja, hogy ezek rosszulesnek próbálja ferdíteni amiket mond hogy nem úgy gondolta stb. Mindig mondja hogy menjek pasizni meg hogy állnak a randijaim, utána megcsókol. És ez a 2 dolog nem hagyja azt hogy le tudjam magamban őt zárni. Mondja hogy legyen barátom meg pasizzak, de közben egyfolytában meg akar csókolni meg le akar velem feküdni. Mikor megkérdezem hogy hogy érez irántam, azt mondja hogy a barátjának tart, nem semlegesek az érzései irántam de nem tudná definiálni mi van köztünk. Vagyis nem ad nekem konkrét választ.Sokszor dicséri meg a külsőmet meg gyakran keres. Viszont ha besértődöm vagy felmerül a lehetősége hogy tiltom, azonnal találkozni akar hogy beszéljük meg meg hívogat telefonon.
Ha a végeredmény úgyis a barátnője, nem tudom velem minek fut felesleges köröket. Ha valaki érti a logikáját, szerintetek mi lehet ez és mi lesz a vége?
Nem és bánt is hogy én csak a 2. vagyok, de közben meg amikor együtt vagyunk, jól esik a törődés meg a szex is jó vele, tudom hogy hagyni kellene meg törölni :/ meg az is játszik amúgy hogy külsőre is nagyon bejön
Nagyon furcsa, mert tudom hogy tiltani kellene de eddig valahogy még nem tettem meg
NEKED minek kell ez a kapcsolat, ha semmi értelme, és örökké csak a második lehetsz?
Játszod itt az értetlent, most már hónapok óta. Megírtuk az elején, hogy ez lesz.
Te arra kellesz neki, hogy fényezd a f... az egóját, hogy ott a barátnője, meg egy mellette egy kis hancúrmaca, és elég ha füttyent. Ő saját magára izgul fel, hogy ő egy akkora csúcskan, hogy két (több) csajt tud befoglalni. Az külön izgatja, hogy neked egyenesen meg is mondja, hogy nem szeret, nem leszel soha az első, és ennek ellenére is szopkodod két perccel később.
Ennek meg menetrendszerint az lesz a vége, hogy megunod a második sort, és bilit borítasz a barátnőjénél, azt remélve, hogy szakítanak, és megkapod. Természetesen nem fognak szakítani, a csaj megbocsájt, le egy darabig hanyagolja leszel, aztán ha dugni akar, akkor füttyent. Te is megbocsájtasz, elhiszed a hazugságait. Utána akár évekig mehet köztetek a cicaharc a másikkal, miközben a pasi erre veri, hogy ő annyira jó pasi, hogy két nő harcol érte.
"De a barátnőjének is van teste😅 állításod szerint nekem csak hazudja hogy jó velem a szex, ha a csajának is van teste meg vele jobb a szex, akkor velem mégis miért van?"
Vannak ezek a kis hímr.bancok tudod, mint ez a hulladék here, akiről írsz, na, nekik nem eleg 1 nő, mivel értéktelen rongyok, és szeretnek hűtlen gerinctelenek lenni.
Te meg egy ilyet használsz, gratulálok, van ám gusztusod.
Nem, és bánt hogy én csak 2. vagyok
Ott is ott van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!