Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez mit jelenthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelenthet részéről?

Figyelt kérdés
Elkezdtem vonzódni a legjobb fiú barátomhoz és szeretem is, viszont neki barátnője van. Bár benne van a flörtökben velem, de hónapokon át megtartóztatta magát, most hétvégént viszont tegnap nagyon szenvedélyesen csókolóztunk és le is feküdtünk. Mondta hogy érez irántam valamit de nem tudja megfogalmazni mit. A probléma csak az, hogy a barátnőjével akar maradni és össze is költöznek😅 akkor mi az a valami amit irántam érezhet?

2023. ápr. 2. 10:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért is, veled meg azért nincs, mert csak szexre kellettél.
2023. ápr. 2. 11:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Így elég kényelmes lehet a srácnak, hogy nem kell majd albérletet fizetnie. Mekkora gáz, hogy így lesz képe ingyen ott lakni a barátnője mellett úgy, hogy veled már megcsalta őt.
2023. ápr. 2. 11:37
 13/22 A kérdező kommentje:

Ja sztem is elég gáz, meg az is hogy amúgy nem is szerelmes a csajba😅

Ezt ő mondta hogy még sosem volt szerelmes

2023. ápr. 2. 11:51
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
De te nem vagy gáz most úgy őszintén? Te mivel vagy különb? 🤔
2023. ápr. 2. 11:54
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem nekem kell pátyolgatnom a kapcsolatukat😅
2023. ápr. 2. 11:55
 16/22 anonim ***** válasza:
87%

Nem, de lefeküdtél vele tekintet nélkül a női társadra, mert azt hitted, hogy érte majd otthagyja.

Most meg, hogy őt választotta tök mindegy miért elhordod mindennek a barátod, aki megrakott, pedig te sem vagy különb tőle még egy kicsit sem.

2023. ápr. 2. 12:00
 17/22 anonim ***** válasza:
73%
#13 Ha ez így van, akkor a srác csak a lakhatás lehetősége miatt van még együtt a barátnőjével.
2023. ápr. 2. 12:04
 18/22 anonim ***** válasza:
71%
Nyugi kérdező, ha majd szétmennek a “barátnőjével” akkor majd keresni fog ha lakásra lesz szüksége. És te persze ottleszel és kisegíted 😇. Ugye?
2023. ápr. 2. 19:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyenem
2023. ápr. 2. 20:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
És ott is pont ez volt a jellemző hogy hiú volt a srác, büszke volt arra hogy neki 2 nő is jut mikor sok haverjának egy kapcsolat sem jőtt össze. Ott is a már meglévő barátnő volt a No1, engem meg csak akkor keresett mikor jobb dolga nem volt, ugyanez a játék ment, mint nálatok, hogy mondtam hogy akkor adios, az meg már nem tetszett. Rövidesen beleuntam az örök 2. szerepbe, és kerestem magamnak olyat, aki velem akar lenni, nem szórakozik a lelki világommal és én vagyok neki az 1. Természetesen lett a helyemre más, és később szétmentek a barátnővel akkor hirtelen szabadidejében mindig nekem írogatott. Na de ilyenkor kell észen lenni az embernek. Amikor adtad volna magad, akkor nem kellettél, most, hogy renses kapvsolatod van és ő 2 szék közül a földre, na így már kellenél...ilyenkor kell az embernek azt nézni, hogy ki az, aki jóban-rosszban veled akart lenni elejétől fogva, akinek nem egy B terv vagy. Amikor vissza akarta könyörögni magát, letiltottam. Legyen tartásod, ne legyél B terv, gondolj arra hogy valaki meg mindent megtenne hogy veled lehessen. Hagyd a francba, később úgy fogod látni, mint most én, hogy időpazarlás az egész. És utólag az ember 2 másodpercet is sajnál rá, nemhogy éveket. Ne hagyd magad!!! Még most állj tovább és vond ki az életedből, nehéz, de hosszú távon jobb, higgy nekem!
2023. ápr. 2. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!