Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez mit jelenthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelenthet részéről?

Figyelt kérdés
Elkezdtem vonzódni a legjobb fiú barátomhoz és szeretem is, viszont neki barátnője van. Bár benne van a flörtökben velem, de hónapokon át megtartóztatta magát, most hétvégént viszont tegnap nagyon szenvedélyesen csókolóztunk és le is feküdtünk. Mondta hogy érez irántam valamit de nem tudja megfogalmazni mit. A probléma csak az, hogy a barátnőjével akar maradni és össze is költöznek😅 akkor mi az a valami amit irántam érezhet?

2023. ápr. 2. 10:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmi meg akart dugni…..
2023. ápr. 2. 10:09
 2/22 A kérdező kommentje:
Pedig a csókjából úgy éreztem mintha érezne
2023. ápr. 2. 10:10
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Érezne akkor veled akarna lenni

Sajnálom.

2023. ápr. 2. 10:12
 4/22 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, hogy egyikőnk iránt sem érez...ha jobban belegondolok

A barátnőjét ha megcsalja, akkor nem szereti eléggé, velem ha nem akar járni és váltani miattam, akkor engem sem :/

2023. ápr. 2. 10:13
 5/22 anonim ***** válasza:
0%

Lehet igazad van:)

Írsz privát :)?

2023. ápr. 2. 10:15
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak önmagát szereti.
2023. ápr. 2. 10:41
 7/22 anonim ***** válasza:

Hasznos voltál, de ennyi. A férfiak másképpen működnek. A szeretői kapcsolatok töredékéből lesz párkapcsolat.

Röviden a srácnál: jó volt veled cirmogni, de annyira nem, hogy haza is vigyelek.

Sztem lépj tovább, legközelebb okosabban. Férfi női barátság vonzalom nélkül gyakorlatilag nincs. Ha van, akkor az gyakorlatilag nem nélküli…

2023. ápr. 2. 10:46
 8/22 anonim ***** válasza:
Szerintem szakítsd meg a kapcsolatot a sráccal
2023. ápr. 2. 11:12
 9/22 anonim ***** válasza:
58%
A barátnőjét nagy valószínűség szerint többre tarthatja, mert ha nem így lenne, akkor nem költözne vele össze. Neked meg örül, hogy ott vagy neki te, akivel titokban dughat.
2023. ápr. 2. 11:16
 10/22 A kérdező kommentje:
Barátnővel azért költözik össze mert mindent fizetnek a csaj szülei, kollégiumból albérletbe mehet
2023. ápr. 2. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!