Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért viselkedik így velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így velem?

Figyelt kérdés

Fél éve dolgozok egy gyárba,van egy férfi munkatársam akinek nem tudok eligazodni a viselkedésen.

Az elején nagyon kedves volt hozzám segítőkész,volt hogy bájosnak nevezte a mosolyom,észre vette mi van rajtam,mosolygott rám akárhányszor beszéltünk amikor össze futottunk mindig volt hozzám pár szava. Mostanában meg már köszönni se köszön rám sem néz,nem szól hozzám. Ha ram is nézz vissza nézzek rá és elkapja a tekintetét rólam.

Vajon miért ilyen velem?

2023. márc. 30. 20:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Miért szerelem kategória? Mert mondott két szépet, akkor ez már szerelem volt?
2023. márc. 30. 20:31
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Hogyan reagáltál azokra amiket csinált?
2023. márc. 30. 20:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Például én is vissza mosolyogtam rá,amilyen ő volt velem en is olyan voltam vele.
2023. márc. 30. 20:44
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként akarsz tőle bármit, vagy csak figyelemhiányod van?
2023. márc. 30. 20:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Nekem ő tetszik,és érdekelne miért fordult ekkorát.
2023. márc. 30. 20:49
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Há ezt neked kellene tudni, mi folyik körülötted, nem nekem. :D Milliárd oka lehet így látatlanban.
2023. márc. 30. 20:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Van barátnője pl, már nem tetszel neki, valaki pletykált rólad, sok oka lehet.
2023. márc. 30. 20:51
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
Elég nyilvánvalóan jelezte, hogy mivan, semmi érdemi viszonzás, mégis mit kéne tennie? Tegyél érte ha akarsz vmit.
2023. márc. 30. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is jártam így, sok oka lehet (rosszindulatú pletyka, meggondolta magát, érzelmileg éretlen, nem mer közeledni, mert önbizalomhiányos), de aki így viselkedik látszólag ok nélkül, arra nem szabad időt pazarolni, mert egy ovis szintjén mozog. Az a baj, hogy egy ilyen emberrel nem lehet normális párkapcsolatot kialakítani, mert folyamatos hangulatingadozásai lennének, mindenen megsértődne, állandóan duzzogna. Jobban jársz, ha hagyod.

8# mit kéne érte tennie mégis? A kérdező tán nem jelzett vissza neki? Mert szerintem nem volt vele elutasító. Akkor egy férfiban legyen már annyi, hogy meg tudja hívni mondjuk egy kávéra! Nehogy már ennyire átessünk a ló túloldalára, hogy lassan azt várjátok, a nő szedje össze a férfit…

2023. márc. 31. 10:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Jajj véletlenül se vigyük túlzásba, nehogymár a cukimukiknak meg kelljen erőltetni magukat. Még a végén összeomlana a világ ha a nő hívná el akár egy sétára.
2023. márc. 31. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!