Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan enyhítsem a szenvedésem?
Figyelt kérdés
Egy gyönyörű lány nagyon kedves velem a melóhelyen. Én azonnal szerelmes lettem bele. (legalábbis odavagyok érte). De tudom, hogy úgy sincs esélyem, más kategória mint én. Elmondjam neki, hogy mit érzek? Vagy 1szerűen kerüljem el?2023. márc. 28. 10:19
11/20 A kérdező kommentje:
Nnnaaa... ő nem éhes de elkisér engem kajálni :))) nagyon izgulok!!! megírom mi volt kaja közben
2023. márc. 28. 11:47
13/20 A kérdező kommentje:
Együtt ebédeltünk. Nagyon aranyos volt. Jót beszélgettünk... de rákérdeztem hogy kivel lakik és mondta hogy a barátjával:( nem tudom mi lesz... ezt most meg kell emésztenem. Viszont tökjó, hogy ma fel fog mondani itt a munkahelyen :D örülük ennek mert nem jó hogy itt vagyunk együtt.
2023. márc. 28. 12:25
14/20 anonim válasza:
Akkor ez ennyi :-(
Sajnálom, de legalább megpróbáltad.
Fel a fejjel, én hiszek abban, hogy előbb-utóbb mindenki megtalálja a párját :-)
#2, #5, #10 voltam (assz'em)
15/20 A kérdező kommentje:
Jaj és mivan ha rossz a kapcsolatuk?
2023. márc. 28. 12:30
16/20 anonim válasza:
#15 Ne kombinálj, kérlek! Magadnak ártasz vele. Ha ilyen nyíltan beszélgettek, azt szerintem valahogy jelezte volna!
Még mindig a #2... stb. vagyok
17/20 anonim válasza:
Ez most nem sikerült,sajnálom, de örülök,hogy megpróbáltad!
Egyébként érdemes sokat poénkodni,bókolni,flörtölni a lánnyal,ha erre vevő,akkor közös kávézással szintet lehet lépni.
18/20 anonim válasza:
Mármint nem vele,mert ez elúszott,de ha esetleg a jövőben megtetszik valaki.
19/20 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire fontos a meló. Ha fontos a melód, akkor nem leszel szerelmes. Egyébként meg nem mindegy? Esélytelenek nyugalmával indulhatsz, a meló a lényeg.
20/20 anonim válasza:
" örülük ennek mert nem jó hogy itt vagyunk együtt."
Na, akkor csak van valami pozitívum.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!