Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a dolog, amiben megváltoztál vagy engedtél az elveidből esetleg, mert a párodnak akartál imponálni, megfelelni aztán később pedig meg is bántad?
Sajnálom, hogy így vissza éltek a bizalmaddal.
Ez az ő jellemtelenségéről árulkodik. Jó nagy r*hadék volt.
"de sose voltam neki elég jó sehogyan se."
Ismerős szitu.
Nem veled volt a baj (de ezt gondolom tudod), neki volt kisebbségi komplexusa, ezért éreztette, hogy veled van a baj, mert akkor legalább többnek érezhette magát, azáltal, hogy benned keresi a hibákat és így el tudta rejteni, hogy valójában magával van problémája. Tudta azt, hogy akárki boldog lenne, ha téged megkap, ezért el akarta venni az önbizalmad.
Teljesen igazad van! Ezt kellene mindenkinek megtanulnia.
100%-ig megértelek, a kutyámtól én sem válnék meg soha senki miatt.
Jól látod.
Hát ez elég necces témakör, mivel én is ezzel a "csak barát" dologgal égettem meg magam.
Így már én sem állnék olyannal szóba, aki ellenkező nemű barátra tart igényt. Ahogy Almási Kitti is mondja a videóban, ez "udvartartás".
Fujj de szemtelen, ez egy gyökér. Meg sem érdemelt téged.
Viszont annak örülök, hogy azt írod olyannal vagy már, akinek mindenhogy tetszel.
Az ember csak akkor tud igazán boldog lenni, ha magához hű marad.
Jesszus. Igazi önző p*csfej volt.
Örülj, hogy megszabadultál tőle.
Köszönöm, hogy válaszoltatok! Mindenkinek boldog harmonikus párkapcsolatot kívánok, ahol ki tud teljesedni és meg tudja élni igaz valóját!!🥰🥰
Az én nézőpontomat írtam le. Persze lehetnek kivételek, de én már nem fogom találgatni, hogy na most az adott illető vajon tényleg úgy tekint az ellenkező nemű barátra, mint barát vagy esetleg a háttérben megy a sunyiskodás.
Írod, hogy "ez rettenetesen zavarta a páromat ugyanis ő nem hitt a fiú lány barátság ban"
Hát én egyáltalán nem hibáztatom érte, biztos neki is vannak ezzel kapcsolatos rossz élményei.
De akkor tudta, hogy neked ezek a barátok fontosak, mivel gyerekkorba nyúlnak vissza.
Nálam viszont már kizáró ok, tehát a kapcsolatba bele se kezdek, ha ezt tudom valakiről.
Mert olyan biztos nem lennék, hogy bele kezdenék a kapcsolatba, de tudom magamról, hogy ez zavar, és akkor el kezdem a másikat szabályozgatni, hogy ne barátkozzon a gyerekkori baráttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!