Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi volt az a dolog, amiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a dolog, amiben megváltoztál vagy engedtél az elveidből esetleg, mert a párodnak akartál imponálni, megfelelni aztán később pedig meg is bántad?

Figyelt kérdés
Rájöttél, hogy nagy "áldozat" volt és ez a változtatás végső soron nem fér bele neked.
2023. márc. 27. 20:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ez annak számít engedtem e de intim képet kapott tőlem addig tetszett neki még oké volt minden, nem rakta ki sehová de amikor már nem akart tőlem semmit minden gusztustalan dagadéknak lehordott.

Megbántam, hogy küldtem neki de akkor szerettem és így láttam jónak. ☹️

2023. márc. 27. 21:03
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Felvettem egy 19. századi erkölcsökkel rendelkező szentszűz szerepét (vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy folyamatosan magyarázkodnom kellett, hogy miért nem vagyok olyan), mert ő mindenáron ebbe akart belegyömöszölni engem, ahelyett, hogy vette volna a fáradtságot, és olyan csajt keresett volna, aki megfelel. Nem arról van szó, hogy a szöges ellentétele lennék ennek a képnek, de sose voltam neki elég jó sehogyan se.
2023. márc. 27. 21:04
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Soha semmit. Ez a fajta önfeladás soha nem vezet jóra.
2023. márc. 27. 21:12
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Én majdnem megváltam a kutyámtól miatta, annyira szerelmes voltam. Nagy hülye lettem volna.
2023. márc. 27. 21:15
 5/13 A kérdező kommentje:
Ment a zöld mindenkinek!!
2023. márc. 27. 21:27
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Várni kellett volna egy tiszta, normális értékrendű lányra nem engedni semmiből.
2023. márc. 27. 21:44
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Mikor összejöttünk rengeteg igazi lány barátom volt, most mivel én fiú vagyok, ez rettenetesen zavarta a páromat ugyanis ő nem hitt a fiú lány barátság ban, ezért aztán mellőztem ezeket a barátságokat most 11 Év után szakítottunk, most nagyon hiányoznak a régi barátságok dehát olyan szinten elhidegültünk egymástól hogy sokukkal már beszédtémát sincs.
2023. márc. 27. 21:48
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Volt kapcsolatomban diétáztam, sose ettem semmi olyan amit akartam, és akkor is elmentem edzeni ha hulla fáradt voltam - hogy tetszek neki. Amikor filmeztünk vagy valami és volt egy bomba csaj, olyanokat mondott, hogy te ennek a 80%-a vagy, vagy ha még többet edzenél te is lehetsz ilyen..Nem sokáig bírtam, és megbántam, hogy meg akartam felelni neki. Most is fontosnak tartom az egészséges táplálkozást, de belefér a nasi is. Valamint egy héten csak 2-3szor edzek, viszont ha nagyon fáradt vagyok akkor kevesebbszer, és olyannal vagyok, akinek mindenhogy tetszem.
2023. márc. 27. 23:04
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagyok egy kimozdulós típus, és ezt kicsit feladtam más kedvéért, hozzám ellentétesen nagy embertömegekbe jártunk, ami nem annyira érte meg mert tűzokádó sárkány lett belőlem ilyen alkalmakkor.💁
2023. márc. 28. 00:16
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

Olyan nagy dolgok nem voltak, inkább kisebbek, amiket a jövőben máshogy tennék.

Pl. nagyon pici lakásban éltünk, és ő nagyon ragaszkodott a mindenkori szelektív hulladékgyűjtéshez... több kuka nem fért be, és ált. napokig nem gyűlt össze elég szemét ahhoz, hogy megtöltsünk egy-egy zsákot, ezért napokig kellett kerülgetni a lakásban a szemeteszacskókat még amikor vendégeket is vártunk... tudom, jaj-jaj, környezettudatosság ftw, de olyan pici helyen 100%, hogy nem gyűjteném szelektíven a szemetet, mert kellemetlen meg macerás is.

Mindig oda mentünk nyaralni, ahova ő akart - nekem nagy vágyam lett volna 2 specifikus városba eljutni, ő azzal lezavarta, hogy "én már voltam ott, nem érdekel".

A kapcsolat utolsó évéig alig voltam moziban, pedig kifejezetten szeretem, mert ő utálja a mozit, de ha meg elmentem nélküle, akkor picsogott, hogy nem töltünk együtt elég időt. Az utolsó évben a sarkamra álltam, hogy nem vagyok hajlandó ezt tovább feladni.

2023. márc. 30. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!