Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a dolog, amiben megváltoztál vagy engedtél az elveidből esetleg, mert a párodnak akartál imponálni, megfelelni aztán később pedig meg is bántad?
Nem tudom ez annak számít engedtem e de intim képet kapott tőlem addig tetszett neki még oké volt minden, nem rakta ki sehová de amikor már nem akart tőlem semmit minden gusztustalan dagadéknak lehordott.
Megbántam, hogy küldtem neki de akkor szerettem és így láttam jónak. ☹️
Olyan nagy dolgok nem voltak, inkább kisebbek, amiket a jövőben máshogy tennék.
Pl. nagyon pici lakásban éltünk, és ő nagyon ragaszkodott a mindenkori szelektív hulladékgyűjtéshez... több kuka nem fért be, és ált. napokig nem gyűlt össze elég szemét ahhoz, hogy megtöltsünk egy-egy zsákot, ezért napokig kellett kerülgetni a lakásban a szemeteszacskókat még amikor vendégeket is vártunk... tudom, jaj-jaj, környezettudatosság ftw, de olyan pici helyen 100%, hogy nem gyűjteném szelektíven a szemetet, mert kellemetlen meg macerás is.
Mindig oda mentünk nyaralni, ahova ő akart - nekem nagy vágyam lett volna 2 specifikus városba eljutni, ő azzal lezavarta, hogy "én már voltam ott, nem érdekel".
A kapcsolat utolsó évéig alig voltam moziban, pedig kifejezetten szeretem, mert ő utálja a mozit, de ha meg elmentem nélküle, akkor picsogott, hogy nem töltünk együtt elég időt. Az utolsó évben a sarkamra álltam, hogy nem vagyok hajlandó ezt tovább feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!