Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tekintetek vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tekintetek vissza a véget ért párkapcsolatokra? Mint kidobott idő, vagyis elcsesztetek x hónapot/évet az életből, talán jobb ha meg sem történt volna vagy jó szívvel gondoltok rá vissza?

Figyelt kérdés

2023. márc. 26. 23:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

Nincs értelme dühöngeni, elveszett időnek tekinteni, ez csak rossz döntéseket hozhat az elkövetkezendő időben.Persze, a rossz időszak negatív élmény, de sokan abban bíznak hogy változik a helyzet és ezért esetleg tesznek is lépéseket.

Én is voltam ilyen dilemmában, de úgy döntöttem,hogy nincs min rágódni, a kapcsolat jó emlékeire kell gondolni, hiszen visszafelé már úgysem tudok változtatni.

2023. márc. 27. 10:37
 12/12 anonim ***** válasza:
78%
Jó szívvel nem gondolok vissza rá. Nagyon sok fájdalmat okozott abban a 7 évben, amíg vele voltam. Amikor szakítottam vele, akkor elvesztegetett időnek éreztem. Elmentek a legszebb éveim vele és én nem buliztam, nem pasiztam, nem éltem, csak az ő beteges tévképzeteit kellett mindig megcáfolnom és bizonygatni az ellenkezőjét. Így a szakítás után 6 évvel már nem ezt érzem. Ha az a 7 év nincsen, akkor lehet, hogy a férjemmel nem ismernénk egymást. Találkozhattunk volna előbb is. Ugyanis én abban a kórházban voltam gyakorlaton heti 30 órát, ahol ő és a cége szerelték a levegőztető ipari klíma rendszert. Emlékszem is, hogy jöttek mentek, pakolásztak, szereltek azon az osztályon és a műtőkben, bár a férjemre kifejezetten nem emlékszem. Utólag derült ki, amikor elkezdtünk randizni, hogy valószínűleg mi már találkoztunk. Pedig egy másik munkahelyen az egyik kolléganőm (aki már a barátnőm) mutatott be minket egymásnak. Viszont ki tudja hányszor dolgoztunk egy emeleten, hányszor ebédeltünk egymás mellett a kórház menzai részén amikor gyakorlaton voltam. Bizarr ebbe belegondolni, de ez a találkozásunk előtt 3 évvel történt. Akkoriban nem voltunk készek egymásra. Ha a az exem mellett nem szenvedek 7 évet, lehet, hogy sose találkozunk. Sose szeretünk egymásba, sose vesz feleségül és a mi kicsi lányunk soha nem születik meg. Így próbálom meg felfogni, hogy minden okkal történik az életben. Az exem vert, ütött, lelkileg tönkretett, de most boldog vagyok. A legjobb férj van mellettem, akivel családom lett.
2023. márc. 27. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!