Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 eve megeroszakolt egy fiu, es tudom hogy mai napig keres engem kozossegi oldalon, nem tudok normalis eletet elni, felek hogy megtudja a parom. Mit csinaljak hogy ne feljek minden nap?
3 eve tortent, es miutan megeroszakolt zsarolni kezdett (nem is ertem) tudta hogy hol lakok meg stb, irogatott nekem es olyanokat mondott hogy keressek neki penzt, vagyis menjek ki neki svajcba dolgozni. Ez egy beteg ember. Es az egesz eletem azota egy felelem.
Azota en egy kepet sem merek kitenni magamrol kozossegi oldalra, sot, még fotozkodni sem merek ha masok szeretnenek, annyira rejtozkodok, annyira felek.
Tudom hogy keres engem, tudom hogy figyel. Nem tudom mit csinaljak, rettegek.
Még facebookon is nem tudok a sajat nevemmel fent lenni, mert tudom hogy megtalalna engem. Es nem uldozesi maniam van, ez valoban igy van.
Ugy erzem orokke bujkalnom kell. Nem tudom mit csinaljak, nap mint nap felelmen elek. Mar banom hogy annyiban hagytam es nem jelentettem fel, de semmire nem megyek a banassal..
Beszélj a pároddal, hátha az megnyugtat valamelyest.
És én is azt gondolom hogy próbálj normális életet élni, minél jobban rettegsz annál több fogást fog rajtad találni.
Ha megtalál egy közösségi oldalon, mindent menteni.
Később zaklatásért feljelenthető.
Persze lehet csak ejnye bejnyét kap, de hátha ha látná hogy nem félsz ellene fellépni leállna.
De mindenképp legyen valami a kezdeben ellene, mert amúgy bizonyíték nélkül nem fognak tenni semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!