Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gyakori manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori manapság a poliamor kapcsolat?

Figyelt kérdés
Van itt esetleg olyasvalaki, aki ilyen kapcsolatban él? Tudna mesélni róla?
2023. márc. 25. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Én.

Mi szeretnék tudni?

2023. márc. 25. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
16%

Nem élek ilyen kapcsolatban, de képes lennék több nőt is szeretni.

A többnejűséget jó dolognak tartom.

2023. márc. 25. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Szerencsere nem tul gyakori.
2023. márc. 25. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

De mer téged utolsó ez pl miért zavar?

1es vagyok. Felállás én nő és 2 férfi (biszexuálisok).

2023. márc. 25. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi a kérdésed?
2023. márc. 25. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:

4-es Ha normalisan csinaljatok, akkor nem zavar. Ha erre huzzatok fel az egesz szemelyisegeteket, tiktokon predikaltok ennek elonyeirol es tarsai, akkor azert zavar, mert az abnormalis dolgokat (a szo hagyomanyos ertelmeben, tehat atlagtol eltero), ne adjuk elo ugy, mintha kovetendo pelda lenne. Rengeteg a befolyasolhato fiatal, akik valoban csak divatbol kiprobalnak barmit, amit latnak, aztan csodalkoznak, hogy depisek meg identitaszavarosak. Ma mar siman csak melegnek lenni (divatbol), az nem eleg kulonc, ennel erdekesebb kell, ami nem jellemzo minden harmadik emberre.

De nyugi, azokkal nincs bajom, akik csak elik az eletuket ugy, ahogy nekik jo. Sot, az sem zavar, ha a nyilt utcan smarolna harom ember egymassal egyszerre. (Nem tunik kivitelezhetonek, de erted a lenyeget.) A predikatorok zavarnak, akik miatt osszezavarodott tinedzserek olyan dolgokat gondolnak, ami nem igaz rajuk.

2023. márc. 27. 05:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem el fog terjedni.

Ugy altalaban az elmaganyosodas nagyon jellemzo a tarsadalomra. A csalad elhidegul egymastol, a baratok elvesznek, mert mindenkit elsodor az elet.

Aztan a vegen mar csak 3-4 ember vesz kerul, ami keves. Nem is beszelve, ha tortenik egy tragedia. Nagyon sok a maganyos ember. Aki elne igy. Csak a neveltetes miatt nehez egyelore ennek utat torni.

Szerintem egy 10 even belul lesz olyan nepszeru mint melegnek lenni.

okt. 21. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!