Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik...mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az exemmel tavaly szakítottunk és még mindig szeretem. egyszerűen nem tudom elfelejteni hisz mindennap látom és még mindig nagyon nagyon szeretem..2023. márc. 24. 19:44
1/8 anonim válasza:
Sebaj, majd a tavaszi szünet alatt túlteszed magad rajta
2/8 anonim válasza:
Csináld meg a matekleckét és elfelejted!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az okoskodó kommenteket, de aki nem tudná, 4-es 5-ös tanuló vagyok. És tudtommal nem kioktatást kértem.:)
2023. márc. 24. 20:06
4/8 anonim válasza:
Az egy dolog, hányas tanuló vagy. :D senki sem kérdezte, nem is értem hogy jön ide az átlagod.
5/8 anonim válasza:
Ez miért van a tanárok, iskolatársakban? Nem a párkapcsolatokba kéne?
6/8 anonim válasza:
Azért javasoltam a matekleckét, hogy eletereld a figyelmedet az exedről.
7/8 anonim válasza:
Mert mi votl az oka hogy szakitottatok?
8/8 anonim válasza:
Az, hogy tinik. Így működik ebben a korban, "szerelmek" jönnek-mennek.
De osztálytárssal összejönni a legnagyobb butaság. Pont ezért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!