Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdjek újból randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek újból randizni?

Figyelt kérdés
Szeretnék megint randizni, de már annyi éve vagyok szingli(5éve), hogy azt se tudom hol kezdjem. Meg alapból ritkán bukkanok rá olyan fiúra aki tetszene. Mit csináljak?
2023. márc. 21. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Majd itt jönnek a privátok. :D

De viccen kívül, mi az elképzelésed, hol ismerkednél?

Azt tapasztaltam, hogy jobb előbb jobb tisztázni hogy az ember:

- milyen célokat szeretne

- milyen társat keres

- és milyet nem.

2023. márc. 21. 18:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyjából tudom mit keresek egy partnerben meg mit nem. A probléma az az ismerkedés. Probáltam már online ismerkedni (tinder meg más randis app-ok), de nem tetszett. Szóval feltétlenül "élőben" szeretnék ismerkedni. Helyzet az, hogy ez az ismerkedés nehézkés introvertált létemre. Nem rég sétáltam a városban és megláttm egy fiút, aki kulsőleg eléggé az én tipusom, de egyszerüen nem volt bátorságom leszolitani. Többször is elöfordult ez velem. Nem tudom mások, hogy kezdeményeznek ismertlenekkel.
2023. márc. 21. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Én társaságba járok, meg eljárok programokra, szűk csoportban is lehet (tanfolyam, bármi), volt hogy kisebb baráti társasággal utaztunk, ott is tudtam beszélgetni, ismerkedni. Nemcsak online lehet.

Mondjuk ez az utcai leszólítás... introvertált létedre elég bátor lépés nem?

2023. márc. 21. 19:11
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát én egy két lábon járó paradoxon vagyok :)). Viccen kivűl, például nem szeretek a figyelem középpontjában lenni vagy ha bámulnak az utcán, de attól még úgy öltözködöm amiben jól érzem magam (ami azt jelenti, hogy olyan ruhákat veszek fel amikben jól nézek ki), aztán meg szarul érzem magam ha bámulnak. Vagy intovertált létemre, az a mentalitásom hogy egyszer élünk meg semmi vesziteni valom sincs. Az összes tapasztalatom fiúkkal az úgy volt hogy én kezdeményetem, de valamiért nem tudok leszolítani egy ismeretlent az utcán.

Járok edzeni, meg volt hogy jelezték az ottani fiúk hogy érdeklem őket, de ott nem tudnék ismerkedni, mert az egy biztonságos hely nekem, s ha ismerkedni mennék óda akkor nem tudnék az edzésre figyelni. Társaságba is járok, de a baráti körömben mindenkit családtagként tenkintek meg az ők barátaik közül senki se az esetem.

2023. márc. 21. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nem találtál még olyat, akivel kölcsönös a szimpátia. Majd alakul.
2023. márc. 21. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:

Előbb próbálj meg online.

És belejössz a beszélgetésbe.

Utána jobb lesz élőben.

2023. márc. 21. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne vadássz attól még hogy szingli vagy, mert ha foglalt emberekbe botlasz az nagyon el fogja venni a kedved. Várd meg azt aki kezdeményez nálad és tetszik is neked.
2023. márc. 22. 01:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Férfit keress ne fiút!
2023. márc. 22. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!