Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Főiskola elvégzése előtt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főiskola elvégzése előtt vagy után kezdjek randizni? 21/f

Figyelt kérdés

Középiskolában informatika szakra jártam, és most főiskolán is, ezért nem igazán voltak lányok az osztályban, szép lány pedig végképp nem volt, csak egy, de annak nem tetszett a személyisége, ezért lemondtam a barátnőkről egy darabig.

Úgy fél évvel ezelőtt viszont elkezdtem játszani japán dating simulator-okkal, és igen csak megjött a kedvem arra, hogy barátnőt szerezzek. De ugye ehhez pénz is kéne, én viszont szegény családból származom, és a főiskolát még nem végeztem el, úgyhogy még nem dolgozom.

Várjak a barátnőzéssel amíg lesz munkám, vagy próbáljak meg összejönni valakivel már most, hogy legyen némi tapasztalatom a párkapcsolatokban amikorra végzek (még 2 év, bár az'szem 1 év múlva már lesz munkám), és ne kelljen azt hazudnom, hogy már volt barátnőm, azért hogy egyáltalán szóba jöhessen az hogy valaki járna velem? (Azt olvastam, a szüzekkel nem szeretnek járni a 20 év feletti nők.)

Egyébként nem csak szexre kell. Többnyire olyan dating simulator-okkal játszom amikben a játék kb. 10%-a szex. Valamint tudom hogy a játék az nem valóság.

2014. dec. 18. 04:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%

Első lépésként kicsit tedd rendbe magad! Nem csak a randizáshoz kell pénz...mindenhez kell! Játék helyett miért nem mész el inkább suli mellett dolgozni, mint sokan mások? A keresetedből könnyebben tudnál ruházkodni, és nem okozna gondot meghívni egy lányt randizni és fizetni egy üdítőt neki. Ha tudod, hogy a játék nem valóság, akkor miért a virtuális világban töltöd a szabadidőd? Valóban van abban igazság, hogy a lányok fenntartással vannak a 20 év feletti szűz fiúkkal kapcsolatban...mert normális esetben az első szerelmen és szexen tizenévesen átesnek az emberek. Én azt tanácsolom, hogy hagyd a játékot, szedd össze magad, barátkozz lányokkal ÉLŐBEN és a többi úgy is jönni fog magától. A sült galamb nem fog a szádba repülni magától.

26/N

2014. dec. 18. 04:20
 2/17 A kérdező kommentje:

>Játék helyett miért nem mész el inkább suli mellett dolgozni, mint sokan mások?

Mert nem tudom, hogyan lehet. (Olyanokat találtam, ahol iskolaidőben kell diákmunkát végezni.)

>Ha tudod, hogy a játék nem valóság, akkor miért a virtuális világban töltöd a szabadidőd?

Azért, mert félénk vagyok. Egyébként azt olvastam egy japán blogon, ahol a gyerek ha jól emlékszem 48 órát játszott ilyen játékokkal, majd belehalt az ágyba, hogy "inkább egy könnyen megszerezhető 2d-s, mint egy távoli 3d-s".

2014. dec. 18. 04:31
 3/17 anonim ***** válasza:
jó kérdés Kérdező-kun
2014. dec. 18. 06:15
 4/17 anonim ***** válasza:

Ezt nem hiszem el, hog yilyen ember letezik mint te :)

Ugyhogy a kerdest inkabb kamunak nyilvanitom :)

(Jezusom szmájli)

2014. dec. 18. 06:58
 5/17 anonim ***** válasza:
# 4 Ha tudnád, hogy milyen sok hasonló ember létezik... :)
2014. dec. 18. 06:59
 6/17 anonim ***** válasza:
Mint ahogy írták mások is:tegyél rendet a fejedben! Kezd azzal hogy 21 évesen FÉRFINAK titulálod(és vallod)magad nem pedig fiúnak(f).
2014. dec. 18. 07:01
 7/17 anonim ***** válasza:
Istenkém, előre látom, mi lesz, ha netán lesz barátnőd. Jön majd ide sírni, hogy "a pasim egy hiperkocka, mit csináljak?".
2014. dec. 18. 08:11
 8/17 anonim ***** válasza:
Varj amíg lesz munkad. Addig úgyis ferfiasodsz,jarj el edzeni id es a kinrzeted is jol felhozhatod.
2014. dec. 18. 09:11
 9/17 anonim ***** válasza:
Ismerkedni nem csak a suliban lehet. Ha van rá igényed, akkor járj nyitott szemmel a világban (tehát mozdulj ki a négy fal közül), és keresd az alkalmat! Az ilyen szimulátorokat meg szerintem is hagyd a fenébe: nem hallottam még róla, de nekem úgy hangzik, mint ami azok számára készült, akiknek nincs saját életük. Te ne legyél ilyen, hanem még idejében tegyél érte, hogy legyenek barátaid, kapcsolatod, stb. Ez egy pótcselekvés, ami szerintem gátol a kiteljesedésben.
2014. dec. 18. 09:37
 10/17 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés.
2014. dec. 18. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!