Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főiskola elvégzése előtt vagy után kezdjek randizni? 21/f
Középiskolában informatika szakra jártam, és most főiskolán is, ezért nem igazán voltak lányok az osztályban, szép lány pedig végképp nem volt, csak egy, de annak nem tetszett a személyisége, ezért lemondtam a barátnőkről egy darabig.
Úgy fél évvel ezelőtt viszont elkezdtem játszani japán dating simulator-okkal, és igen csak megjött a kedvem arra, hogy barátnőt szerezzek. De ugye ehhez pénz is kéne, én viszont szegény családból származom, és a főiskolát még nem végeztem el, úgyhogy még nem dolgozom.
Várjak a barátnőzéssel amíg lesz munkám, vagy próbáljak meg összejönni valakivel már most, hogy legyen némi tapasztalatom a párkapcsolatokban amikorra végzek (még 2 év, bár az'szem 1 év múlva már lesz munkám), és ne kelljen azt hazudnom, hogy már volt barátnőm, azért hogy egyáltalán szóba jöhessen az hogy valaki járna velem? (Azt olvastam, a szüzekkel nem szeretnek járni a 20 év feletti nők.)
Egyébként nem csak szexre kell. Többnyire olyan dating simulator-okkal játszom amikben a játék kb. 10%-a szex. Valamint tudom hogy a játék az nem valóság.
Első lépésként kicsit tedd rendbe magad! Nem csak a randizáshoz kell pénz...mindenhez kell! Játék helyett miért nem mész el inkább suli mellett dolgozni, mint sokan mások? A keresetedből könnyebben tudnál ruházkodni, és nem okozna gondot meghívni egy lányt randizni és fizetni egy üdítőt neki. Ha tudod, hogy a játék nem valóság, akkor miért a virtuális világban töltöd a szabadidőd? Valóban van abban igazság, hogy a lányok fenntartással vannak a 20 év feletti szűz fiúkkal kapcsolatban...mert normális esetben az első szerelmen és szexen tizenévesen átesnek az emberek. Én azt tanácsolom, hogy hagyd a játékot, szedd össze magad, barátkozz lányokkal ÉLŐBEN és a többi úgy is jönni fog magától. A sült galamb nem fog a szádba repülni magától.
26/N
>Játék helyett miért nem mész el inkább suli mellett dolgozni, mint sokan mások?
Mert nem tudom, hogyan lehet. (Olyanokat találtam, ahol iskolaidőben kell diákmunkát végezni.)
>Ha tudod, hogy a játék nem valóság, akkor miért a virtuális világban töltöd a szabadidőd?
Azért, mert félénk vagyok. Egyébként azt olvastam egy japán blogon, ahol a gyerek ha jól emlékszem 48 órát játszott ilyen játékokkal, majd belehalt az ágyba, hogy "inkább egy könnyen megszerezhető 2d-s, mint egy távoli 3d-s".
Ezt nem hiszem el, hog yilyen ember letezik mint te :)
Ugyhogy a kerdest inkabb kamunak nyilvanitom :)
(Jezusom szmájli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!